Mama praatjes #1

Categories BabyGlow

Een nieuwe rubriek op BeautyGlow: mama praatjes. Ik merk dat ik het leuk vind om over het moederschap met jullie te ‘kletsen’. Dit deed ik altijd in BabyGlow blogs en vlogs, maar dat vind ik meer passen bij een zwangerschap. Daarom start ik nu met Mama praatjes. Niet wekelijks, gewoon wanneer ik wat te vertellen heb. 🙂 Lekker ongedwongen. Ik vertel jullie vandaag over Liz die naar de peuterspeelzaal gaat en Fay die gaat babyzwemmen. Maar natuurlijk ook over mijn kleine neefje Bram waar ik wekelijks op mag passen.

 

Liz zit op de peuterspeelzaal

Sinds kort zit Liz op de peuterspeelzaal. Wie mij volgt op Instagram heeft al kunnen zien dat ze een keertje ging wennen. Dat ging heel goed. Inmiddels heeft ze haar eerste ‘echte’ schooldag achter de rug. Dat was een hele leuke dag, maar helaas werd ze een beetje ziek en moest ze spugen op school. Zo zielig! Gelukkig was ik er al vroeg om haar op te halen en kon ze lekker mee naar huis. Ik denk dat het wel goed is voor Liz dat ze nu naar de peuterspeelzaal gaat. Ze is namelijk echt heel lief en laat makkelijk over zich heen lopen. Nu kan ze leren van zich af te bijten. Ook wordt de overgang naar de basisschool zo hopelijk wat minder groot voor haar straks.

Fay op babyzwemmen

Nu Liz op de peuterspeelzaal zit, kan ik vaker met Fay gaan babyzwemmen. En die vindt dat helemaal geweldig. Ze is volop aan het lachen en geniet met volle teugen. Fay denkt ook echt dat ze zelf kan zwemmen, ze beweegt door het water als een rupsje en probeert af en toe mij weg te duwen om zelf achter een bal aan te zwemmen. Dat is wel echt heel grappig. Ik vind het leuk om nu ook een op een Quality time te hebben met mijn kleine meisje.

 

Oppassen op Bram

Op woensdag pas ik nu ook op mijn kleine neefje Bram. Dat vind ik echt super leuk. Ik vond het wel wennen hoor, een jongetje verschonen hihi. Maar het gaat heel erg goed en Bram is een heel lief baby jongetje (van 3,5 maanden). Ik klets en knuffel veel met hem en zijn nichtjes Liz en Fay zijn ook helemaal verliefd op Bram. Ik vind het leuk dat ik op deze manier een band kan opbouwen met mijn neefje.

 

Zoals jullie zien is mijn mamadag lekker goed gevuld. Liz naar de peuterspeelzaal, zwemmen met Fay en oppassen op Bram. Allemaal leuke dingen, misschien een beetje druk, maar wel echt genieten. Ik ben een blije mama (en tante!).

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*