Mama praatjes #2

Categories BabyGlow, Persoonlijk

Het is de hoogste tijd om weer lekker te kletsen over wat er speelt in mijn leven. Pak er lekker een kopje thee bij en lees gezellig mee.

 

Jarig

Eind februari was ik jarig en hebben we mijn verjaardag gevierd. Op de dag van mijn verjaardag zijn we gezellig met zijn vieren naar de Efteling gegaan. Dat wilde ik heel erg graag. Het was een prachtige zonnige dag! We hebben de hele dag zonder jas buiten kunnen zijn. Heerlijk! Liz vond het sprookjesbos geweldig en had het helemaal naar haar zin. En wij ook. ’s Avonds zijn mijn ouders, oma, broertje, schoonzus en neefje komen eten. Het was een gezellige dag. En ik ben enorm verwend. Vooral door Rick: ik heb een super mooie leren Bikerjack gekregen van Goosecraft!

Omdat Rick twee weken na mij jarig is, vieren we het altijd samen voor vrienden en familie. Dat hebben we nu ook gedaan. Op een weekend, tussen onze verjaardagen in. Het was gezellig druk op ons feestje en iedereen vond ons huis ook erg mooi. Dat zagen ze namelijk voor het eerst.

 

Slapen

Helaas heeft Fay het goed doorslapen nog steeds niet helemaal onder de knie. Steeds als het weer een paar avonden goed gaat, gebeurt er iets waardoor ze ’s nachts weer spookt. Zo heeft ze inmiddels 5 tanden gekregen. Daar heeft ze ’s nachts veel last van gehad. En nu is ze verkouden waardoor ze ook niet kan slapen. Erg vermoeiend, maar ik ga er vanuit dat het binnenkort toch echt beter zal gaan.

 

Disneyland

Een paar dagen na mijn verjaardag werd ik nog een keer heel blij gemaakt met een super cadeau: Ik heb namelijk een reisje naar Disneyland Parijs gewonnen! Zo super gaaf! We weten nog niet precies wanneer we gaan, maar ik kan nu al niet wachten. En Liz ook niet, die denkt elke dag dat we gaan. Haha. Ik heb het haar misschien iets te enthousiast verteld. 🙂

Dit is dus wat ik de afgelopen dagen heb meegemaakt. Veel dingen die me blij maken dus. 🙂 Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te lezen en tot de volgende mama praatjes.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*