Mijn favoriete lipbalsems voor de winter

Categories Beautyglow

In de winter vind ik het fijn om een wat vettere lipbalsem te gebruiken. Ik heb altijd het idee dat mijn lippen dan meer vettigheid nodig hebben en door een vette lipbalsem te gebruiken heb ik het idee dat mijn lippen beter gevoed worden. Ik gebruik in de winter het liefste lipbalsem uit een potje, omdat ik het idee heb dat die vetter zijn. Maar voor onderweg vind ik dat onhygiënisch. Omdat je dan niet altijd je handen kunt wassen en toch met je vingers in het potje zit. Daarom gebruik ik voor onderweg liever een stick of een tube.

Mijn favorieten

Ik zal nu mijn favoriete lipbalsems aan jullie laten zien.

Rosebud Salve – original

Dit is mijn ultieme favoriet. De balsem is lekker vet en het maakt mijn lippen super zacht. Het voordeel van deze balsem is dat je hem ook voor andere droge plekjes kunt gebruiken. Zoals bijvoorbeeld je ellebogen.

 

Rosebud Salve – Minted Rose

Deze lipbalsem is net als de originele Rosebud lekker vet. De heerlijke menthol geur is super! Tevens geeft het een koel effect op je lippen. De lipbalsem geeft ook op een subtiele manier een kleurtje aan je lippen. Fijn voor in de winter, wanneer we allemaal net wat bleker zien dan normaal! 😉

 

Elizabeth Arden 8 hour cream

Zowel het potje als de tube zijn super! De balsem uit de tube is net wat vloeibaarder. Dat komt omdat deze ook te gebruiken is voor andere droge plekjes op je lichaam. De geur van de balsem is vrij kruidig, je moet ervan houden. De een vind het heerlijk, de ander walagt ervan. Ik vind het wel een lekkere geur. De balsem maakt je lippen super zacht! Echt een top balsem voor in de winter en de tube is ideaal om mee te nemen in je tas!

 

Greenland – lipbalm Papaya

Deze lipbalm stick is lekker vettig en geeft geen kleur af. De geur is heerlijk zoet en ruikt echt naar papaya. Je lippen worden lekker zacht van deze lipbalm en doordat het een stick is, is de balsem ideaal om mee te nemen.

 

Labello – Pure & Natural melk en honing

Deze lipbalsem is de minst vette variant van alle lipbalsems die ik jullie laat zien. Toch is hij prettig om in de winter te gebruiken. De lipbalsem ruikt heerlijk naar honing. Ik hou daar wel van.

 

Dit zijn mijn favoriete lipbalsems voor de winter. Ik ben benieuwd naar jullie favorieten, laat ze maar achter bij de comments!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “Mijn favoriete lipbalsems voor de winter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*