Miss Sporty Candy Shine glitter effect

Categories Review

Vandaag laat ik jullie een nieuw lakje van Miss Sporty zien: Miss Sporty Candy Shine glitter effect.

 

Miss Sporty Candy Shine glitter effect

Miss Sporty Candy Shine glitter effect is eigenlijk een soort topcoat. Het is een transparante nagellak met verschillende kleurtjes en vormpjes van glitters erin. Dit lakje kun je zo op je nagels aanbrengen maar ook over een ander lakje heen.

De kleurtjes zijn goud, roze en zwart. Een combinatie die je niet zo snel verwacht vind ik, zeker de zwarte kleur niet. Toch geeft juist dat zwarte glittertje een speciaal effect vind ik.

 

Ik heb Miss Sporty Candy Shine glitter effect aangebracht over een Koraal kleurig lakje, dat vond ik wel bij Bevrijdingsdag passen ;-). Ik heb als basislak Essie Tart Deco gebruikt en daar overheen heb ik Miss Sporty Candy Shine glitter effect aangebracht. Het resultaat mag er zijn, vrolijk, zomerse glitternagels die je tegemoet schitteren.

Ik vind dit lakje van Miss Sporty erg leuk en voor de prijs hoef je hem zeker niet te laten staan: hij kost slechts € 1,99! Qua houdbaarheid gaat hij net 2 dagen mee. Wat op zich prima is, maar wat wel beter kan vind ik.

Samenvatting

Product: Candy Shine glitter effect
Merk: Miss Sporty
Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen
Prijs: € 1,99
Cijfer: 7,5

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Miss Sporty Candy Shine glitter effect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*