Miss Sporty Check Matte

Categories Review

Matte nagellak: je bent fan of je vind het niks. Persoonlijk ben ik van mening dat matte nagellak heel sjiek kan staan. Mat grijs of mat zwart vind ik vooral erg mooi. Deze nieuwe collectie van Miss Sporty bestaat maar uit drie kleuren: grijs, roze en zwart. Twee van mijn favoriete kleuren zitten er dus bij. Ik laat zwart vandaag aan jullie zien.

 

De verpakking

De nagellak zit verpakt in een flesje waaraan je gelijk kunt zien dat het Miss Sporty is. Alle nagellak van Miss Sporty zit namelijk in het bekende nagellakflesje met een ronde onderkant. De dop is zwart en hierop zit een etiket waarop in het goud ‘ Check Matte’ staat. Samen met een schaakstuk.

Verder is het flesje doorzichtig, maar omdat deze nagellak zwart is zie je niet veel meer dan zwart.

 

Het gebruik

De lak heeft een kwastje wat makkelijk aanbrengt. Binnen twee laagjes is mijn nagellak goed dekkend. Terwijl ik mijn nagels laat drogen zie ik het matte effect al tevoorschijn komen. Let wel op: je denkt hierdoor dat je nagels snel droog zijn. Dit is echter niet sneller dan bij normale nagellak. Houd daar rekening mee.

Om het matte effect te behouden dien je geen topcoat over de nagellak heen aan te brengen. Of dit moet matte topcoat zijn, maar dat heb ik niet getest.

 

De houdbaarheid

Hoe lang gaat de nagellak mee? In mijn geval helaas niet zo lang. Al binnen een dag heb ik mijn eerste chips. Hieraan kun je merken dat je te maken hebt met een budget nagellak. Bij OPI gebeurt zoiets niet heel snel.

 

Conclusie

Ik vind het leuk dat Miss Sporty matte nagellak weer op de kaart wil zetten. Deze drie kleurtjes zijn leuk, maar de houdbaarheid is helaas niet zo goed. Geen probleem als je het liefste elke dag een ander kleurtje draagt, maar ik wil mijn nagellak graag wat langer laten zitten.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Miss Sporty Check Matte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*