Moroccanoil aankopen

Categories Beautyglow

Ik heb wat producten gekocht van Moroccanoil. Ik was namelijk erg benieuwd naar dit merk, zeker vanwege de vele goede verhalen die ik erover gehoord heb.

 

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask is een intensief hydraterend en conditionerend masker dat de elasticiteit van het haar verbetert. Dit masker is geschikt voor fijn en droog haar dat behoefte heeft aan extra verzorging.

Moroccanoil Weightless Hydrating Mask heeft een hoogwaardige formule die verrijkt is met arganolie. Hiernaast zorgt het masker ervoor dat de textuur, glans, elasticiteit en handelbaarheid van het haar sterk wordt verbeterd, waardoor het haar weer alles aan kan en het weer perfect in model te brengen is.

De gewichtloze formule zal het haar niet verzwaren. Ik heb dit masker besteld omdat ik toe was aan een nieuw haarmasker en omdat dit masker mijn haar niet verzwaard.

 

Moroccanoil Ionic + Paddle Brush W80

Moroccanoil Ionic + Paddle Brush W80 is een borstel die gemaakt is van hoogwaardige materialen. Zo beschikt deze borstel over ionische eigenschappen, waardoor de warmte beter wordt vastgehouden en de warmte beter wordt geleid.

Hiernaast zorgen de ionen in de borstelharen ervoor dat water wordt afgestoten, waardoor het haar sneller droogt. Ook zorgen deze ionen ervoor dat de schubben in het haar worden gesloten, waardoor het haar gezonder wordt en meer glans en body krijgt.

Met deze borstel is elk haar perfect glad te föhnen. Mijn haarborstel was toe aan vervanging. Daarom bestelde ik deze borstel. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en hij is echt heel fijn.

 

Dit waren dus mijn Moroccanoil aankopen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Moroccanoil aankopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*