New Boots: Shabbies Amsterdam

Categories Fashion

Dit is mijn eerste paar Shabbies Amsterdam ooit en ik vind ze echt super! De laars is gemaakt van echt leer en ontworpen door Fred de la Bretonière en komt zoals je al uit de naam kunt afleiden uit Nederland. De Shabbies Amsterdam collectie staat erom bekend om stoer en eigentijds te zijn. Daar ben ik het wel mee eens.

 

 

Shabbies Amsterdam

Shabbies Amsterdam is de casual laarzen lijn van Fred de la Bretoniere. Het woord Shabbies is al zo bekend geworden dat het bijna synoniem is voor exclusieve nonchalante paardrijlaars. Ook voor Shabbies geldt dat ze worden gemaakt van de favoriete natuurlijke hoogwaardige materialen van Fred. De originele shabbies zijn enorm herkenbaar. Een nonchalante, stoere, eigentijdse look en op verschillende manieren te dragen. Voor onder een spijkerbroek of een leuk kort jurkje; de shabbies-draagster bepaalt haar eigen stijl.

Tijd om mijn Shabbies aan jullie te laten zien! De Shabbies zitten verpakt in een beige doos met daarop groot het logo en de naam gedrukt.

 


De kleur van mijn laarzen is Café Crème. Een mooie poeder achtige kleur. De ene keer lijkt hij meer roze de andere keer meer naturel. Erg mooi.

 

Ja ik ben erg blij met mijn laarzen. Ik vind Shabbies met hak ook altijd wel erg mooi, maar mijn podoloog heeft me aangeraden om zoveel mogelijk op platte schoenen te lopen (met mijn steunzolen erin). Dus deze platte laarzen zijn perfect.

 

Ik vind deze lichte kleur van de Shabbies ook een mooie afwisseling op al die standaard kleuren (zwart, bruin) die je normaal veel ziet.

 

Ondanks de lichte kleur passen de laarzen toch perfect bij een zwarte broek.

 

Jep, ik ben helemaal blij met mijn aankoop! Daarom wilde ik ze graag aan jullie laten zien!

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn mooie nieuwe Shabbies Amsterdam laarzen te bekijken.

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

13 thoughts on “New Boots: Shabbies Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*