NOTD roze nail art streepjes

Categories Beautyglow

Als eerste heb ik mijn nagels in een roze basiskleur gelakt. Ik heb hiervoor OPI If you moust, you moust gebruikt. Dit lakje komt uit de Minnie Mouse collectie van 2012 en ik heb een mini variant hiervan.

Daarna heb ik met een licht roze striper van Etos drie streepjes op mijn nagel gezet. Waarom drie? Nou, geen idee eigenlijk. Ik vond drie er gewoon leuk uitzien.

Tot slot heb ik her en der wat glitter toegevoegd en het afgewerkt met een topcoat. Het resultaat mag er zijn. Een schattige roze nagellak. Ik ben tevreden.

Ik hoop dat jullie deze NOTD weer leuk vonden om te bekijken! 🙂

Mama van Liz, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

9 thoughts on “NOTD roze nail art streepjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*