OPI mini oranje

Categories Beautyglow

Vandaag heb ik een OPI mini voor jullie in een oranje kleur. Een mooie diepe oranje kleur. Helaas weet ik de naam niet meer, want ik had de verpakking van dit lakje weggegooid. Wel weet ik dat hij in een setje zat wat gebaseerd was op korte broeken? (hij zat verpakt met nog een paarse en een roze).

Het lakje heeft een goede dekking, binnen twee laagjes mooie oranje nagels. Ook heeft de lak een crème finish. Geen poespas, gewoon oranje lak! Me likey!

Een ideaal lakje voor dit wk dus! Kom op Oranje leeuwen, laat ons nog maar lang onze nagels oranje lakken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “OPI mini oranje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*