Orange Gradient WK nails

Categories Beautyglow

Ik vind een EK of WK voetbal altijd zo gezellig. Ik kijk er echt naar uit. Het is gewoon leuk om met vrienden in stijl vol spanning naar een voetbalwedstrijd te kijken. Natuurlijk zijn we dan allemaal in het oranje en nagels in stijl mogen niet ontbreken. Daarom hierbij alvast een voorproefje wat ik heb bedacht: Oranje Gradient Nails.

Als eerste lak ik mijn nagels in een neutrale basiskleur.

 

Dan doe ik daaroverheen een zalm kleurige lakje, van de helft van mijn nagels tot het uiteinde.

 

Daarna pak ik een oranje lakje en deze breng ik op het uiteinde van mijn nagels aan.

 

Tot slot doe ik er gouden glitters overheen. Goud is de kleur van kampioenen en we willen nu wel eens kampioen worden toch?

Het resultaat is een leuke gradiant nail art. Het mooie van deze nail art is dat het niet zo heel netjes hoeft. Je kan hem dus lekker snel maken.

Ik hoop dat jullie deze nail art leuk vinden!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Orange Gradient WK nails

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*