Philosophy purity made simple cleanser

Categories Review

Het is dus de hoogste tijd dat ik jullie over deze reiniger vertel. Ik ben namelijk echt helemaal fan. Deze reiniger is namelijk echt super fijn. Philosophy omschrijft deze reiniger als volgt:

Philosophy purity made simple one-step facial cleanser is een – met een award bekroonde, gezichtsreiniger. De cleanser is voor dagelijks gebruik. Purity made simple cleanser verwijdert make-up, reinigt de huid, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap waardoor de natuurlijke vochtbalans in de huid wordt ondersteunt. Het bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten en is daarom ook geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

Volgens Philosophy is dit een 3-in-1 reiniger waardoor je dus geen aparte oogmake-up remover meer nodig hebt. Daar ben ik het eerlijk gezegd niet helemaal mee eens, want toen ik mijn oogmake-up remover vergat en wel deze cleanser gebruikte, bleef mijn oogmake-up nog deels op zijn plek.

 

De test

Goed, zoals ik dus al aangaf. Ik gebruik naast deze reiniger nog een oogmake-up remover (reinigingsdoekjes van Demak’up). Als ik dan ga douchen, maak ik eerst mijn gezicht nat, waarna ik vervolgens de reiniger gebruik.

De reiniger is wit, romig, van kleur. Hij voelt ook romig op je gezicht, maar het laat geen vettig laagje achter. Maar het voelt juist heel verzorgend aan. Als ik na het douchen aan mijn gezicht voel, voelt deze zacht maar ook schoon zonder trekkerig aan te voelen.

Omdat deze reiniger zo mild is, denk ik dat hij voor alle huidtypes geschikt is. Hij reinigt namelijk heel mild zonder je huid een trekkerig gevoel te geven. Jep ik ben fan.

Als je naar de ingrediënten kijkt zie je ook allemaal milde reinigers op de lijst staan. Ook bevat dit product geen SL(E)S, wat ik wel fijn vind en geen parfum! Daar wordt mijn huidje blij van, want van parfum krijg ik snel irritaties.

 

Conclusie

Deze reiniger is super fijn. Hij reinigt op een milde manier de huid goed, zonder deze uit te drogen. Ik ben het er echter niet mee eens dat je geen aparte oogmake-up remover nodig hebt, maar ach, wat maakt het uit.

 

Samenvatting

Product: Purity made simple cleanser

Merk: Philosopy

Verkrijgbaar: Ici Paris xl

Prijs: € 16,63

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Philosophy purity made simple cleanser

  1. Ik ben nog op zoek naar een nieuwe reiniging en hoor hier inderdaad veel positieve berichten over. Bedankt voor de fijne review!<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*