Pupa 30 Magnetic Silver

Categories Beautyglow

Deze Pupa Magnetic nail art kit komt uit een John Beerens Lovers box van een tijdje terug. Ik heb de kleur 30 Magnetic Silver. Een mooie metallic kleur, helemaal hip dit seizoen.

In de Pupa Magnetic nail art kit zit een nagellak en twee magneetjes. Deze magneetjes geven ieder een eigen patroon. De ene geeft horizontale lijnen, de ander geeft diagonale lijnen. Ik heb gekozen voor een patroontje van horizontale lijnen.

De lak is goed dekkend in 2 lagen. Om het patroontje op mijn nagels te krijgen, houd ik direct na het aanbrengen van de lak het magneetje boven mijn nagel. Na 15 seconden is er een leuk streep patroontje op mijn nagels te zien. Ik blijf het bijzonder vinden hoe men zoiets kan maken!

Toch werkt dit systeem niet helemaal perfect. Zoals je kunt zien is op mijn pink geen patroontje te zien en dat is raar. Ik heb namelijk bij elke nagel hetzelfde gedaan maar blijkbaar werkt het niet bij elke nagel even goed.


De houdbaarheid van de lak houd helaas ook te wensen over. Al na een dag is de nagellak van allebei mijn wijsvingers afgebrokkeld. Jammer. Nee dit setje was leuk om een keer te proberen, maar qua houdbaarheid had ik er meer van verwacht.

Samenvatting

Product: magnetic nail art kit

Merk: Pupa

Verkrijgbaar: John Beerens Webshop

Prijs: € 12,95

Cijfer: 5

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Pupa 30 Magnetic Silver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*