Queen of the make-up

Categories Make-up

De prachtige natuur tijdens de herfst, de heerlijke en traditionele familiefeesten en natuurlijk de nieuwe kledingcollecties in de winkel. Waarschijnlijk ben je ondertussen al op de hoogte van alle do’s en dont’s op het gebied van kleding, maar is de make-uptrend van dit jaar nog wat onbekend. Lees snel verder en match je stijlvolle outfit met bijpassende make-up.

Cat woman make-up

Cat woman klinkt sexy en dat is het stiekem ook wel. De look vergt enige oefening, maar behoeft slechts één ingrediënt: oogpotlood. Zet het lijntje boven je ogen een stukje verder door dan dat je gewend bent, zodat je die mysterieuze cleopatra look nabootst. Het vergt wat oefening om dit lijntje in één sierlijk en rechte beweging door te trekken, maar als het eenmaal lukt heb je ook wat. Versterk de look door tevens een lijntje onder je oog te trekken en kleur het in met donkere oogschaduw voor de smokey cat eye. Dit laatste is geheel optioneel en afhankelijk van de gelegenheid voor jouw make-up.

Into the blues

FOTD

Mooi blauw is niet lelijk, dat heeft The Hills ster Stephanie Pratt al volop bewezen. Blauwe oogmake-up is helemaal hot en zorgt voor een opvallende look. Kies voor een knalblauw lijntje onder je oog, boven je oog of kleur het volledig in met blauwe oogschaduw. De nieuwe herfstcollectie van Chanel, Blue Rythm, helpt je hierbij een handje op weg. Maak de look af met bijpassende accessoires, zoals een nagellak, een bijpassende ketting of babyblauw LG Nexus 5x hoesje. De blauwe make-up komt meerdere malen terug in het totaalplaatje en dat maakt de look ontzettend gaaf.

 

Dag zonder mascara is een dag niet geleefd

Een dag zonder mascara is een dag niet geleefd, daar komt het voor velen toch wel op neer. Gelukkig speelt de trend van 2015 daar goed op in en mag jij zowel je bovenste als onderste wimpers voorzien van een flinke laag mascara. En een gelukje bij een ongelukje: uitgelopen mascara is helemaal hot! Met het Nederlandse regenklimaat komt deze make-uptrend als geroepen en is het niet erg als een regenbui zich uitleeft met jouw mascara. Tijdens de Cavalli show voor het najaar van 2015 werd deze trend duidelijk: de modellen paradeerden over de catwalk met uitgelopen mascara. Helaas is jouw smartphone of tablet nog steeds niet blij met zo’n Nederlandse regenbui en is een waterproof of andere beschermende hoes noodzakelijk.

 

Smokey eyes

De welbekende smokey eye begint steeds meer op een tijdloze trend te lijken. De super zwoele, stoere en ook sexy look staat elk jaar weer volop in de spotlights en is een geschikte kandidaat voor een feestje. Dit jaar combineren we de smokey eye met wat nieuws: de cat eye of double winged look. Je trekt je oogpotlood net iets verder door in een sierlijke beweging en doet dit voor zowel het onderste als bovenste ooglid (double winged). Voor inspiratie haal jij je Samsung tablet uit z’n Galaxy Tab S2 8.0 hoes en ga je op zoek naar handige tutorials en modeshows. De herfst en winter show van Elie Saab is een goede inspiratiebron voor de smokey eye. Inspireer!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*