Review Amiset Green Tiger

Categories Review

Maar de groene ijsthee varianten die je uit een pak of fles kunt drinken zijn niet bepaald goed voor de lijn. (denk aan suikers). Daar bied Amiset Green Tiger de uitkomst.

 

Amiset Green Tiger

Amiset Green Tiger is een ijsthee poeder wat je moet oplossen in koud water. Dit poeder zit verpakt in een potje van 132 gram. Amiset omschrijft Green Tiger zelf als volgt:

“De samenstelling van Green Tiger bevat zeer geconcentreerde groene thee (EGCG) met polyfenolen en nutriënten om de vetstofwisseling efficiënt te ondersteunen. Dit helpt je iedere dag het vetpercentage van je lichaam zo laag mogelijk te houden. Ook helpt het je energiepeil en concentratie hoog te houden, steunt het de reinigende werking van de lever, helpt het met de afvoer van afvalstoffen en bevat het antioxidanten met een reinigende werking.”

Het product wordt door Amiset dus vooral gepromoot als een fat burner. Aangezien ik graag wat kilo’s vet kwijt wil, wilde ik dit product graag proberen.

 

De Test

Tijd om mijn bevinden met jullie te delen. Allereerst de verpakking. Zoals alle producten van Amiset zit ook Green Tiger verpakt in een wit, plastic potje met daarop een etiket in de kleuren van het product. In dit geval staat er in groene tekst Green Tiger vermeld, en een plaatje van groene ijsthee. Een potje Green Tiger kost overigens slechts: € 8,99. Dat is niet duur vind ik.

Qua ingrediënten zit er geen suiker in, maar wel zoetstof. Verder bevat het product dextrose. Ideaal om je middagdip tegen te gaan.

 

Het poeder heeft een beetje een zandkleur. Ook ruikt het poeder al een beetje naar groene thee.

Hoe werkt het? Ik doe een theelepel in een glas water en vermeng dat met koud water. Je kunt zelf kiezen of je een of twee theelepels gebruikt, maar mij leek een theelepel wel voldoende. Na goed roeren is alle poeder opgelost en heb ik een glas groene ijsthee. De vloeistof ziet er ook gewoon uit als ijsthee, maar wel iets donkerder dan de groene ijsthee van bijvoorbeeld Lipton.

Nu de smaak. De smaak is zoet, maar niet te zoet. Het smaakt ook gewoon echt naar groene ijsthee, maar dan minder zoet als bijvoorbeeld Lipton. Ik vind deze groene ijsthee eigenlijk erg lekker.

Ik heb Amiset Green Tiger vooral veel gebruikt op werk, zo rond 15.00 uur. Ik merkte dat ik, wanneer ik deze ijsthee gedronken had, weer veel scherper werd dan wanneer ik het niet dronk. De ijsthee geeft dus een goede dosis energie.

 

Of de ijsthee ook echt vet bij me heeft verbrand kan ik niet zo goed beoordelen. Wel moet ik vaker naar de W.C. als ik deze ijsthee gedronken heb. Ook voel ik me langer fit als ik deze ijsthee gedronken heb. Dus in die zin zou hij wel kunnen helpen bij het verbranden van vet. Aangezien je hierdoor langer door kunt gaan met sporten en je je minder snel moe zult voelen.

Amiset Green Tiger (1)

 

Conclusie

Ik ben eigenlijk erg tevreden over Amiset Green Tiger. Ik voel me vit als ik dit drink, ik moet vaker naar de W.C., wat meer weer het gevoel geeft dat ik meer verbrand en het is gewoon lekker. Ik kan dit product eigenlijk aan iedereen aanraden die gek is op groene ijsthee. Ik dronk eigenlijk altijd al groene ijsthee. Na een tenniswedstrijd is dat standaard het drankje wat ik drink. Nu drink ik dan Amiset Green Tiger en wie weet krijg ik straks eindelijk mijn killer body 😉 en jullie misschien ook als jullie ook Green Tiger gaan proberen!

Mijn kleine oranje tijger vond vooral het potje erg interessant! 🙂

 

Samenvatting

Product: Green Tiger

Merk: Amiset

Verkrijgbaar: www.vitamins.nl

Prijs: € 8,99

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

5 thoughts on “Review Amiset Green Tiger

    1. Beste Rani, zou jij je URL voortaan gewoon in de URL box willen plaatsen? Ik moet nu elke keer jouw bericht aanpassen en dat ben ik een beetje zat 🙂

  1. Ik heb het eens geprobeerd, maar vond het echt heel vies. Ook dat er zoetstof in zat beviel mij niet zo. Dus nu drink ik het liefst groene thee met cranberry 100% natuurlijk en is warm én koud goed te drinken.

  2. klinkt goed! ik heb het volgens mij ook een keer geproefd en de smaak vond ik niet zo maar het effect is natuurlijk belangerijker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*