Review BioSilk Summer Therapy

Categories Beautyglow

Eindelijk is het zomer! Nu kunnen we weer naar het strand en zwemmen in de zee of in het (buiten) zwembad! Heel erg heerlijk allemaal, maar je haar krijgt het zwaar te verduren! Om je haar gedurende de zomer extra te beschermen heeft BioSilk een zomerlijn ontwikkeld, genaamd: Summer Therapy. Ik heb de shampoo, leave in conditioner en de silk in mijn bezit en ik heb deze, na een dagje strand, voor jullie getest!

Before

Biosilk Summer Therapy Silk Bath

Silk Bath is de shampoo uit de zomerlijn van Biosilk en deze wordt als volgt omschreven:

In de zomer wordt het haar al snel beschadigd door invloeden van buiten af, daarom kan uw haar wel wat extra verzorging gebruiken. De Biosilk Summer Therapy Silk Bath is een shampoo dat het haar herstelt en het vocht terug brengt in het zeer uitgedroogde en beschadigde haar.

 

Klinkt goed! Ik ben zondag naar het strand geweest en heb toen ook gezwommen in de zee. Perfect om deze shampoo te testen. Mijn haar voelt ook erg stug. De geur van de shampoo is al heerlijk! Echt een beetje zoet, ik weet eigenlijk niet goed hoe ik de geur moet omschrijven, maar ik ben wel fan! Ook zit er geen SLS in deze shampoo. Daar ben ik blij om want ik gebruik het liefste SLS vrije shampoo. (Wel zit er een mildere variant van SLS in de shampoo verwerkt). Na het aanbrengen op nat haar schuimt de shampoo een beetje. Wel is wordt mijn haar goed schoon en het voelt direct al lekker glad aan! Dit komt vast door de zijde die in de shampoo verwerkt zit.

De shampoo is erg fijn! Ik ben fan! Prijs: € 11,40 en te bestellen in de webshop van John Beerens

 

Biosilk Summer Therapy Silk Protect

Biosilk Summer Therapy Silk Protect is de leave in conditioner uit deze lijn. Het product dien je na de Silk Bath te gebruiken. De omschrijving is als volgt:

Biosilk Summer Therapy Silk Protect is een hydraterende leave-in behandeling die het haar beschermt tegen de schadelijke UV stralen waar het haar dagelijks aan wordt blootgesteld, vooral tijdens de zomer.

 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik vooraf een beetje bang ben dat deze conditioner mijn haar zwaar maakt. Echter, niets is minder waar! Ik breng de conditioner aan op mijn natte haar, na de Silk Bath. Mijn haar wordt nog zachter en gladder dan het al was! Zonder een vet, zwaar gevoel! Jeej! Ik ben wederom fan! Prijs: € 19,15 en wederom te bestellen bij John Beerens

 

Biosilk Summer Therapy Silk

Het vloeibare zijde was sowieso al het topproduct van Biosilk! Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de zomer om je haar net even extra te beschermen tegen de zon! De omschrijving is als volgt:

Biosilk Summer Therapy Silk is een gewichtloze haarhersteller voor elk haartype en beschermt het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Na dat zwemmen in de zee kan mijn haar dit extratje wel gebruiken! Na de shampoo en de leave in conditioner breng ik de zijde aan op mijn haar. Ondanks dat ik lang, dik haar heb, heb ik maar een klein druppeltje nodig. De zijde laat zich makkelijk verdelen op mijn haar. Ook de zijde heeft overigens de heerlijke geur! Oe! I love it! Prijs: € 16,80 en te bestellen bij good old: John Beerens

 

After

Zo ziet mijn haar er na gebruik uit!

Conclusie

Ik kan niets anders zeggen dan: wat zijn dit fantastische top producten! Serieus dames, ik ben echt fan! Dit trio sleept mijn haartjes de zomer wel door! Hiervoor zet ik graag mijn Yes to… producten even opzij! Ik ben verkocht! Zoals je ook aan mijn haar kunt zien: het glanst weer super en het valt ook prachtig in model!

 

 

Samenvatting

Product: Summer Therapy lijn

Merk: Biosilk

Verkrijgbaar: www. JohnBeerens.com

Prijs: € 11,40, € 19,15, 16,80

Cijfer: 10!!!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

8 thoughts on “Review BioSilk Summer Therapy

  1. Ik gebruik deze lijn inmiddels iedere dag. Echt fijne producten, helemaal mijn favoriet voor deze zomer.
    Leuke blog heb je, ik volg je meteen even via bloglovin.
    Liefs, xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*