Review Etos bathcream Silk & Shine

Categories Review

Nu het buiten kouder wordt ga ik steeds vaker in bad. Ik vind het heerlijk en kan me perfect ontspannen als ik in bad lig. Ik gebruik verschillende producten voor in bad. De ene keer gebruik ik een bad bruistablet, de andere keer een badolie en weer een andere keer een bad crème zoals deze van Etos.

Etos bathcream Silk & Shine

Etos bathcream Silk & Shine is een grote fles van 500 ml. Deze bathcream verzorgt en voedt je huid terwijl jij lekker ligt te ontspannen. Als je na het badderen uit het bad stapt, voelt je huid heerlijk zacht aan.

Deze bathcream gebruik je als volgt:

Doe tijdens het vullen van je bad een beetje Etos bathcream in het badwater voor een heerlijk schuimend bad.

Deze bathcream bevat wel SLS. Maar dat vind ik voor een bathcream niet zo erg. Hierdoor krijg je namelijk wel een bad vol met schuim.

 

De kleur van de bathcream is een beetje parelmoer achtig.

 

De test

Ik vul mijn bad met water en doe daar terwijl een beetje bathcream bij. Na een paar minuten is mijn bad gevuld met schuim en hangt er een heerlijke geur in de badkamer. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een bad vol met schuim. Deze bathcream gaat dus ook erg lang mee en dat voor een klein prijsje! Deze bathcream kost namelijk slechts: € 2,99. De geur van deze bathcream vind ik lastig te omschrijven, een beetje zeep achtig. Het ruikt wel heel lekker. Nadat ik lekker een tijdje in bad heb gelegen sta ik op. Mijn huid voelt heerlijk zacht en gevoed aan. 

Conclusie

Deze Etos bathcream Silk & Shine ruikt heerlijk naar zeep en maakt de huid heerlijk zacht. Ook is deze bathcream erg budget verantwoord, je betaald voor een fles van 500 ml slechts € 2,99. Omdat je voor een goed gevuld bad maar een klein beetje nodig hebt, gaat deze bathcream ook erg lang mee. Een aanrader dus.

 

Samenvatting

Product: bathcream Silk & Shine

Merk: Etos

Verkrijgbaar: Etos

Prijs: € 2,99

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

10 thoughts on “Review Etos bathcream Silk & Shine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*