Review Etos Eyeshadow Underbase

Categories Review

Mijn favoriete oogschaduwbasis is de oogschaduwbasis van Urban Decay. Maar deze is natuurlijk aan de prijzige kant. Ook is hij wat lastiger te koop nu er geen Sephora meer in Nederland zit. Daarom was ik benieuwd of er goede budget alternatieven zijn. Ik besloot deze van Etos te testen.

De verpakking is simpel, de huls is een beetje lila-achtig en de dop is metallic. De oogschaduwbasis dien je aan te brengen met een soort lipgloss applicator. Dit is natuurlijk minder hygiรซnisch dat de verpakking van Urban Decay. Maar zolang je zelf de enige bent die de oogschaduwbasis gebruikt, kan het naar mijn mening geen kwaad.

De kleur van de oogschaduwbasis zit een beetje tussen transparant en huidskleurig in. De substantie is een beetje dun en waterig, de oogschaduwbasis van Urban Decay is dikker van substantie.

 

De test

Ik breng de oogschaduwbasis aan met de applicator op mijn ooglid. Vervolgens smeer ik het met mijn vinger verder uit over mijn volledige ooglid.

Voor mijn gevoel blijft de oogschaduwbasis wat lakker nattig aanvoelen dat de oogschaduwbasis van Urban Decay. Daarom wacht ik even met het aanbrengen van mijn oogschaduw.

Mijn oogschaduwkleuren blijven goed zitten en trekt niet in de lijntjes. Ook aan het einde van de dag zit mijn oogschaduw nog goed op zijn plek. De oogschaduwbasis doet dus goed wat hij moet doen.

Conclusie

Ik vind deze oogschaduwbasis goed doen wat hij moet doen. Na een dag werken zit mijn oogschaduw nog goed op zijn plek, maar als ik een mooie look wil maken voor een avondje stappen, gebruik ik toch nog liever mijn Urban Decay oogschaduwbasis. Ook vind ik het wel een nadeel dat deze oogschaduwbasis lang nattig blijft aanvoelen. Maar deze oogschaduwbasis van Etos is een mooi budget alternatief.

 

Samenvatting

Product: Eyeshadow underbase

Merk: Etos

Verkrijgbaar: Etos

Prijs: โ‚ฌ 3,50

Cijfer: 8

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

15 thoughts on “Review Etos Eyeshadow Underbase

  1. Klinkt als een goede budget vervanger om zo de beste te sparen voor belangrijkere dagen ๐Ÿ™‚ ik vind die van Essence ook altijd wel fijn ๐Ÿ™‚

  2. Ah, op zich klinkt dit als een goed product! Ik blijf ook gek op de Urban Decay (en de Too Faced) variant, maar die van Essence doet ook best goed zijn werk ๐Ÿ™‚

  3. Als Surinaamse vrouw probeer ik met mijn eyeshadow underbase van Etos nieuw leven in te blazen in mijn Joodse liefde van mijn man. Ik hoop dat hij mij net zo mooi vind als 25 jaar geleden met dezelfde chemie.

  4. Ik stapte met mijn Etos Eyeshadow underbase van Etos naar de disco en reacties die ik kreeg. Mannen keken mij en een spraken mij aan door mijn ogen. Toen de nieuwe vriend die mij gevonden had mij keek was hij geschrokken want mij Eye Shadow underbase was uitgewerkt zo snel.

  5. Ik wil mijzelf aantrekkelijker maken en dat wil ik door de Etos product van Eyesshadow underbase. Toen ik een vriend had gevonden en hij die ochtend wakker werd was het Etos Eyesshadow underbase snel uitgewerkt, hij schrok enorm, jammer voor dit Etos product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*