Review Lee Stafford Dry Shampoo Dark

Categories Haar, Review

Vet haar, we hebben er allemaal wel eens last van. Meestal ga je dan je haar wassen. Maar het kan soms gebeuren dat je geen tijd hebt om je haar te wassen. Wat doe je dan? Dan gebruik je droogshampoo. Hoe droogshampoo werkt weten jullie vast wel allemaal. Maar nog even in het kort: je sprayt de shampoo op je haarwortels die vet zijn. Masseert het in en borstelt het uit. En tadaa, je haar ziet er weer fris uit! Tevens is droogshampoo een handig middel om snel volume in je haar te creëren. Kortom, fijn product volgens de meesten. Maar ik ben er niet zo’n fan van. De meeste droogshampoo’s laten bij mijn haar een witte waas achter, waardoor het lijkt of ik grijs wordt. DAMN!

Deze droogshampoo van Lee Stafford is speciaal ontwikkeld voor donker haar. Ik vermoed dus, dat deze shampoo gebruik maakt van een “poeder” in een donkere kleur waardoor een witte waas voorkomen wordt. De verpakking vind ik leuk. I love PINK! Een klein roze spuitbusje met een bruine balk. Duidelijk te zien dat deze droogshampoo is ontwikkeld voor donker haar.

Hoe werkt het?

Op de achterkant staat beschreven hoe je de droogshampoo dient te gebruiken.

Goed schudden voor gebruik. Spuit van een afstand van ongeveer 16cm op de haarpunten die een opfrisser nodig hebben. Wrijf het poeder vervolgens met je vingers stevig uit je haar…. en je bent direct klaar zonder te föhnen!

Nou dat lijkt me duidelijk. Let’s give it a try.

Zoals jullie kunnen zien is mijn haar vet. Het ligt plat en futloos op mijn hoofd en het ziet er niet uit. Een opfrisbeurt is nodig! Maar ik heb geen tijd om te douchen. Ideaal moment om deze droogshampoo te testen.

Ik maak op diverse plaatsen in mijn haar een scheiding. Vervolgens spuit ik daar de droogshampoo op. Hiermee ga ik net zo lang door totdat ik alle vette plekken heb ingespoten.

Mijn vermoeden klopt! Dit poeder is niet wit! YES!

Vervolgens ga ik met mijn vingers flink over mijn hoofdhuid heen om het poeder uit mijn haar te wrijven.

Dan ben ik klaar. De droogshampoo werkt! Mijn haar heeft gelijk meer volume en is niet meer vet. Ook heb ik geen witte waas! Yeah! Ik ben fan! Wel voelt mijn haar wat stroef aan bij de haarwortels, maar dat is natuurlijk logisch.

Eindelijk heb ik een droogshampoo gevonden die voor mij werkt. Ik ben helemaal blij.

Samenvatting

Product: Dry Shampoo Dark

Merk: Lee Stafford

Verkrijgbaar: Etos

Prijs: € 8,49

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Review Lee Stafford Dry Shampoo Dark

  1. Oeh wat fijn dat er nu ook eindelijk een goede droogshampoo voor de niet blondjes onder ons is!! Mijn zus (brunette) heeft hier ook altijd last van. Zelf zweer ik bij de droogshampoo van Batiste, heerlijk vind ik die!

    Ik vind je trouwens op sommige foto’s echt iets weg hebben van Kim Feenstra, en dat is een compliment :)!

    Liefs van Rosie

  2. Ik had deze een maand of twee gekocht, was erg benieuwd maar het weekend erna heb ik mijn haar ontkleurd en nu is het blond haha, dus ik kan deze helaas niet testen. Ik zag dat ze ook een normale versie hebben, die zal ik de volgende keer maar kopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*