Review Max Factor CC cream

Categories Review

Valt het jullie op dat ik de laatste tijd meer reviews plaats? Dat kan kloppen! Ik wil proberen om voortaan twee keer in de week een review te plaatsen. Dit wil ik doen omdat ik het leuk vind en omdat ik hoop dat jullie er iets aan zullen hebben.
Vandaag review ik dus een CC cream en wel: Max Factor CC cream in de kleur 50 natural. Een CC cream lijkt op een BB cream maar het is toch iets anders. BB cream staat voor blemish balm en zou ervoor moeten zorgen dat onzuiverheden worden gecamoufleerd en verminderen. CC cream staat voor Colour Correcting cream. Dit betekent dat deze cream dus kleur corrigerend werkt. Roodheden worden verminderd en de huid lijkt egaler. De laatste tijd heb ik niet veel last van puistjes, dus een CC cream is nu perfect.

 

De test

Om jullie goed te laten zien hoe deze CC cream werkt, heb ik verschillende foto’s voor jullie gemaakt. Allereerst mijn gezicht zonder make-up en met alleen een dagcrème. Niet schrikken!

Zo ziet mijn gezicht er dus uit zonder iets van een dekking. Niet egaal en niet mooi.

Vervolgens breng ik de CC cream aan op de helft van mijn gezicht. Zien jullie welke helft? (links, maar voor jullie rechts)

Je kunt duidelijk zien dat mijn rechter gezichtshelft egaler is dan de linker. De dekking is mooi en precies de goede kleur.

Aangebracht op mijn hele gezicht. Mijn gezicht is nu egaal van kleur. De kleur 50 natural ligt dicht bij mijn eigen huidskleur, hierdoor geeft het een goed natuurlijk effect. De dekking is perfect.

Als laatste een foto met een fullface make-up look. Zo herkennen jullie me vast weer. De CC cream is naar mijn mening perfect als basis onder je make-up. Hij blijft ook de hele dag goed op zijn plek zitten en laat me niet glanzen. Ik ben tevreden.

 

Conclusie

Ik kan iedereen deze CC cream aanraden. Het is minder dik en plamuurachtig dan foundation en geeft een mooie natuurlijke dekking.

Samenvatting

Product: CC cream

Merk: Max Factor

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 13,99

Cijfer: 9

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

2 thoughts on “Review Max Factor CC cream

  1. Leuke review! Zelf heb ik deze cc cream ook, maar hij is bij mij net iets te donker helaas! Maar hij geeft een erg mooi effect, je huid ziet er mooi egaal uit 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*