Review Qiriness Bain Lacté Relaxant

Categories Review

Nu het kouder wordt, ga ik weer graag en vaak in bad. Ik vind het heerlijk om mijn bad te vullen met producten die een heerlijke rustgevende geur verspreiden. Deze bruistabletten van Qiriness doen dat. Qiriness omschrijft de tabletten als volgt:

Ervaar een luxueus romig bad dat lichaam en geest ontspant. Het bruisende tablet verspreidt een delicate lila waas en een ontstressend aroma. De hydraterende, kalmerende en remineraliserende werking maakt de huid zijdezacht.

Ik ben gek op de geur van Lavendel en ik herken deze geur ook in de geur die de bruistablet verspreid. Bovenstaand wordt een lila waas omschreven, dit zie ik echter niet wanneer de tablet is opgelost. Mijn bad ziet er dan uit alsof ik in de melk lig. Erg apart en ook erg leuk.

 

De geur van de tabletten blijft ook lang hangen. Wat ook prettig is want bij sommige tabletten vervliegt de geur heel snel en dat vind ik altijd een minpunt.

Uit welke ingrediënten bestaan deze tabletten eigenlijk? Nou uit de volgende ingrediënten:

  • Sesam & Boswellia Serrata (wegens hun ontspannende werking)
  • Zwarte Orchidee (hydraterend)
  • Verneveld zeewater (voedend)
  • Lotus (kalmerend)
  • Rijst (verzachtend, ontstekingsremmend)

Zoals je kunt zien bestaan de tabletten vooral uit ontspannende en kalmerende ingrediënten. Deze zijn perfect om tot rust te komen. Dus zit je net in een examenperiode of heb je stress op je werk? Neem dan een lekker bad met een tablet en je komt helemaal tot rust. Daarnaast bevatten deze tabletten geen parabenen!

Als ik in bad ben geweest met een van deze tabletten, kom ik helemaal tot rust. Na het bad voelt mijn huid echt super gevoed en zijdezacht aan. Ik hoef bijna geen bodylotion (of olie) meer te gebruiken. In een verpakking zitten 10 tabletten die elk 25 g zijn. Voor mij is een tablet voldoende voor een romig geurend bad. Maar misschien vind jij het prettiger om slechts een halve tablet te gebruiken. Dit kan dan natuurlijk ook, je breekt de tabletten gemakkelijk door de midden.

Conclusie

Ik ben fan van deze tabletten. Ik word er lekker relaxt van en ze maken mijn huidje super gevoed en zacht. Als ik met een van deze tabletten in bad ga voordat ik ga slapen, slaap ik echt als een blok. Ook bevorderlijk voor een goede nachtrust dus.

 

Samenvatting

Product: Bain Lacté Relaxant (bad bruistabletten)

Merk: Qiriness

Verkrijgbaar: Ici Paris xl

Prijs: € 22,81

Cijfer: 7 (vanwege de prijs)

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

4 thoughts on “Review Qiriness Bain Lacté Relaxant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*