Review Trevor Sorbie MG two in one shampoo

Categories Beautyglow

Mijn vriend Rick wast zijn haar eigenlijk elke dag. Omdat hij wax gebruikt om zijn haar in model te brengen is dat ook wel nodig, anders zou er een vette boel in zijn haar overblijven. Naar zijn mening moet de shampoo in staat zijn om de wax uit zijn haar te verwijderen. Tevens vind hij het belangrijk dat shampoo lekker ruikt, verder heeft hij eigenlijk geen eisen.

Trevor Sorbie MG two in one shampoo

Trevor Sorbie MG Two In One Shampoo is een must have shampoo voor de verzorgde man. Deze shampoo is perfect voor alle haartypen. MG Two in One Shampoo reinigt en voedt het haar. De formule zorgt voor gevoed haar zonder het haar te verzwaren. Het resultaat is schoon, glanzend haar wat klaar is voor styling.

De omschrijving van deze shampoo klinkt in ieder geval goed.

 

De test

Allereerst de verpakking. De fles ziet er strak en stijlvol uit. Aan het uiterlijk en de vormgeving van de fles is al duidelijk te zien dat het om een shampoo voor mannen gaat. Het gebruik van donkere kleuren in combinatie met blauw zie je regelmatig terug bij mannen shampoos. Verder vind Rick het handig dat de fles staat op de dop. Op die manier zakt alle shampoo richting de opening en hoef je hem niet aan het einde van het gebruik alsnog op zijn kop te zetten. Ook ligt de fles makkelijk in de hand.

Qua ingrediënten zit er wel SLS in deze shampoo. Persoonlijk vind ik dat een minpunt, maar Rick vind het niet heel storend zegt hij. Hij is zich wel meer bewust geworden van de schadelijke effecten die SLS kan hebben (doordat ik hem daarvan bewust gemaakt heb), maar hij vind het op zich geen probleem om af en toe een shampoo met SLS te gebruiken. Ook vind Rick het vooral makkelijk dat deze shampoo een shampoo en douchegel in een is. Op die manier heeft hij aan een fles voldoende. Vooral makkelijk om mee te nemen in de sporttas.

De shampoo is doorzichtig van kleur. De geur van het shampoo is fris en lekker. Na het aanbrengen begint de shampoo al snel te schuimen. Hij verwijderd alle wax makkelijk uit Rick zijn haar en laat een fris gevoel achter. Ook spoelt de shampoo makkelijk uit. Na het wassen voelt Rick zijn haar fris en goed gereinigd aan. De geur van de shampoo is niet dermate overheersend dat deze erg blijft hangen. Dat vind Rick wel prettig.

 

Conclusie

Al met al is Rick tevreden over de shampoo. De fles ziet er mooi uit, de shampoo ruikt lekker en de twee in een combinatie vind hij erg handig. De prijs van de shampoo (13,25) vind hij wel aan de hoge kant.

Samenvatting

Product: MG two in one shampoo

Merk: Trevor Sorbie

Verkrijgbaar: John Beerens webshop

Prijs: € 13,25

Cijfer: 7,5

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “Review Trevor Sorbie MG two in one shampoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*