Review Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo

Categories Review

Trevor Sorbie is één van de meest gerespecteerde namen in de kapperswereld, zowel bij het publiek als bij de kappers. Trevor Sorbie staat bekend om zijn innovatieve en creatieve kijk op haar. De producten die Trevor Sorbie heeft ontwikkeld hebben allemaal een en hetzelfde hoofddoel: mooi en goed handelbaar haar.

Trevor Sorbie heeft verschillende lijnen ontwikkeld, voor elk wat wils. De Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn bestaat uit shampoo’s, conditioners, styling- en finishingproducten. Alle producten uit de Trevor Sorbie Salon X-Clusive lijn zijn vrij van parabenen en beschermen het haar tegen hitte. Zo ook deze colour protect shampoo.

 

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo is een shampoo die zoals de naam al doet vermoeden speciaal ontwikkeld is voor gekleurd haar. Op de website van John Beerens wordt deze shampoo als volgt omschreven:

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo is een diep voedende shampoo, gericht op het beschermen van gekleurd haar. De speciale formule zorgt voor het behoud van een mooie kleur en houdt de kleur intens. De shampoo ontwart het haar en geeft het een stralende glans. 

De shampoo belooft vier punten waar te maken:

  • Beschermt de kleur tegen vervagen
  • Zorgt voor een stralende glans
  • Diep voedende formule
  • Parabeen vrij

 

De test

Allereerst de verpakking. Mijn moeder vind de verpakking en strak en daarmee high end uitzien. Tevens vind zij de tube vorm wel makkelijk. Dit geeft je toch het idee dat je makkelijk alle laatste restjes ook uit de tube kunt knijpen.

 

Qua ingrediënten staan er inderdaad geen parabenen op de lijst. Wel zit er SLS in deze shampoo, maar dat vind mijn moeder geen probleem. Zoals ze zelf zegt: dat zit ook in de andere shampoo’s die ik gebruik.

De structuur van de shampoo is wit en glanzend. Een beetje parelmoer achtig. Het voelt ook een beetje dikkig aan, maar niet zo dik als een conditioner. De geur van de shampoo is aangenaam en prettig, maar gelukkig niet te overheersend.

Eenmaal aangebracht op nat haar, begint de shampoo te schuimen na even het haar te hebben gemasseerd. Er blijft een mooi schuimlaagje achter. De shampoo spoelt ook makkelijk uit.

 

Vervaagt de kleur minder snel?

Naar mijn moeders idee niet minder snel als bij andere shampoo’s voor gekleurd haar. Mijn moeder gebruikt namelijk altijd shampoo’s speciaal voor gekleurd haar, dus deze vergelijking was voor haar goed te maken. Ze heeft niet het idee dat ze langer kan wachten met het verven van haar haar.

 

Glanst het haar meer?

Ja, dat vind mijn moeder van wel. Haar haar ziet er zeer gevoed en gezond glanzend uit.

 

Is de shampoo diep voedend?

Ja, mijn moeder is van mening dat haar, haar goed gevoed aanvoelt en daardoor ook meer glanst. Het haar lijkt ook soepeler te vallen en is makkelijker in model te brengen.

Conclusie

Mijn moeder vind de verpakking van de shampoo mooi, de geur van de shampoo vind zij ook fijn en het gebruik gaat ook prima. Verder geeft de shampoo haar haar ook een mooie glans en wordt het haar goed gevoed. De shampoo zorgt er niet voor dat mijn moeder langer kan wachten met het verven van haar haar, maar dat vind zij niet zo heel erg. Ze vind de shampoo fijn in gebruik.

 

Samenvatting

Product: Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo

Merk: Trevor Sorbie

Verkrijgbaar: John Beerens webshop

Prijs: € 13,75

Cijfer: 7

 

 

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

3 thoughts on “Review Trevor Sorbie Salon X-Clusive Colour Protect Shampoo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*