Review Trevor Sorbie salon x-clusive define texture paste

Categories Review

Rick wil zelf liever niet op de foto, dus daarom heb ik alleen foto’s van het product. Mijn vriend Rick heeft kort haar met een lichte slag. Dit brengt hij altijd in model met een soort wax van Loreal. Omdat zijn standaard wax op was, vroeg ik hem om deze Trevor Sorbie Salon X-clusive Define texture paste te testen. Dat wilde hij wel.

 

Trevor Sorbie salon x-clusive define texture paste

Deze texture paste komt uit de define lijn van Trevor Sorbie. Trevor Sorbie is een echt kappersmerk, dus je mag verwachten dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Deze define texture paste wordt als volgt omschreven:

Trevor Sorbie Salon X-Clusive Define Texture Paste is een paste speciaal ontwikkeld voor het stylen en restylen van het haar. Het haar kan wordt gedefinieerd en heeft een matte finish. De Trevor Sorbie Texture Paste is long lasting en houdt het haar de gehele dag op zijn plaats.

  • Long-lasting

  • Haar is te restylen

  • Matte finish

  • Vrij van SLS, sulfaten en parabenen

Vrij van SLS en parabenen is altijd fijn. Eens kijken of Rick deze texture paste ook fijn vind in gebruik.

 

De test

Deze wax dien je als volgt te gebruiken:

Wrijf de wax tussen je handen en breng aan op vochtig of droog haar.

Dat is dus lekker simpel. De textuur van de wax is stevig, maar laat zich makkelijk verdelen wanneer het is opgewarmd in je handen. De wax is wit van kleur, maar wordt doorzichtig als je het aanbrengt in je haar.

 

De verpakking ziet er strak uit. De wax zit verpakt in een wit potje met daarop een sticker in het paars en zilver. In het paars staat de lijn (define) duidelijk vermeld en in het zilver staat het merk. De verpakking vindt Rick ook erg mooi.

Rick brengt de wax aan in zijn haar na het douchen en dus op nat haar. Wat hem direct opvalt is dat hij weinig wax nodig heeft om zijn haar goed in model te brengen.

 

Verder valt op dat zijn haar zacht blijft. Ondanks dat zijn normale wax ook niet heel hard wordt, blijft het bij deze wax nog zachter. Ook maakt deze wax zijn haar minder donker. Dat vinden zowel Rick als ik een groot pluspunt.

 

Aan het einde van de dag zit Rick zijn haar nog steeds goed in model en het ziet er nog steeds zacht uit. Bijna alsof er niks in zijn haar zit.

Conclusie

Rick is zeer te spreken over deze wax. Alleen de prijs vindt hij wat aan de hoge kant. Maar dat zijn haar zo veel beter eruit ziet maakt veel goed!

 

Samenvatting

Product: Salon X-clusive Define Texture Paste

Merk: Trevor Sorbie

Verkrijgbaar: John Beerens Webshop

Prijs: € 16,50

Cijfer: 8

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Review Trevor Sorbie salon x-clusive define texture paste

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*