Sally Hansen in Amsterdam

Categories Verslag

Het is al een hele tijd geleden dat ik voor jullie een verslagje schreef. Maar ik ben ook een tijdje niet meer naar Blogevents geweest dus ik had ook niet zoveel te vertellen. Afgelopen zaterdag echter wel weer. Ik was namelijk uitgenodigd om langs te gaan bij de pop-up Sally Hansen salon waar je alleen op uitnodiging naartoe kon. Nou dat wilde ik wel.

 

Dit event was ter ere van de nieuwe Miracle Gel topcoat 2.0 en de 10 nieuwe levendige Miracle Gel color coat kleuren van Sally Hansen . Deze topcoat zorgt voor een nog langere houdbaarheid van je Miracle gel lak en voor nog meer glans. Hierdoor lijkt het er nog meer op dat je een gellak op je nagels hebt. Ik ben echt enorm fan van de vorige versie van Miracle gel, dus jullie begrijpen hoe enthousiast ik was dat ik naar dit event toe mocht!

 

Zaterdag 19 september om 10.00 uur moest ik er zijn. Dus ik vertrok in alle vroegte naar Amsterdam. Oké, even heel eerlijk. Zo vroeg was het niet. Ik ging om 9.00 uur van huis weg. Maar de dag ervoor was ik naar een feestje geweest en het liefste was ik nog even blijven slapen als jullie begrijpen wat ik bedoel hihi. Maar goed, we gaan niet klagen. Want dit soort blogdingentjes zijn leuk!

 

Ik vertrok met de auto naar Amsterdam. Ik had uitgezocht waar ik moest zijn en daar kon je goed parkeren. Met het openbaar vervoer reis ik ook niet zo graag, de auto vind ik veel relaxter. Dus ik vertrok. Ik nam mijn spiegelreflexcamera mee, mijn tas, mijn doppertje met water (dat was nodig!) en ik zou gaan vloggen. Dus daar begon ik dan ook maar direct vol goede moed mee. Het resultaat zien jullie hier boven.

 

Eenmaal aangekomen in Amsterdam bleek dat ik samen met een andere blogger was uitgenodigd. Namelijk met Charlotte van Pinky Polish. Aangezien zij geen camera bij zich had, vond ik het stom staan om uitgebreid foto’s te gaan maken. Daarom heb ik mijn camera maar in zijn hoesje laten zitten. O wat baalde ik dat ik geen grotere tas bij me had! Maar goed.

Charlotte en ik mochten naast elkaar gaan zitten, tegenover de dames die onze nagels van een mooi kleurtje gingen voorzien. Ik koos voor de knallende blauwe kleur 360 Tidal Wave met op mijn ringvinger de mooie zilveren glitter kleur 670 Buffalo Nickel (deze komt uit de nieuwe Tribal Vibe collectie). Terwijl mijn nagels werden gelakt zat ik vrolijk te kletsen met het meisje wat mijn nagels lakte (als je dit leest, sorry ik ben je naam vergeten!) en met de dames van Coty (Anja en Daphne) die dit event organiseerde. Het was echt een gezellig dames ochtendje.

 

Na het aanbrengen van de topcoat moest ik 15 minuten wachten totdat ik weer mocht bewegen. De Miracle Gel Top Coat 2.0 moet uitharden in natuurlijk licht. Hierdoor lijkt je manicure op een door een UV/LED uitgeharde gelglans. In combinatie met de Miracle Gel kleuren biedt deze topcoat zowel bescherming als volume. Twee keer zoveel volume zelfs. Je nagels lijken dikker met een high-gloss, spiegelglanzende finish.

 

Nadat mijn nagels eenmaal opgedroogd waren werd mij gevraagd of ik even wilde poseren met mijn vers gelakte nagels. Natuurlijk wilde ik dat wel. Er werd door een ander Sally Hansen meisje foto’s van me gemaakt en deze werden in een filmpje gezet. Echt super leuk! Een los exemplaar van een van de foto’s kreeg ik afgedrukt mee naar huis. Ze vond de foto namelijk erg leuk. Ook kreeg ik het compliment dat ik haar erg aan Kim Feenstra deed denken en nog een meisje beaamde dat. *bloos* Zo lief! Dat mocht ik willen meiden! 🙂

Toen was het tijd om naar huis te gaan. Maar niet met lege handen. Ik mocht namelijk 6(!) kleuren uitkiezen om mee te nemen naar huis en te testen voor mijn blog. WOOW, dat is echt mega veel. Ik nam in ieder geval de kleuren die bij me waren aangebracht mee en ik koos er nog 4 andere kleuren bij. Waaronder twee kleuren uit de nieuwe BoHo collectie. Deze komt binnenkort hier op mijn blog voorbij! Houd BeautyGlow dus in de gaten.

 

Ook kreeg ik van lieve Anja nog een serum om mijn droge nagels te versterken (dank je wel Anja!). Deze ga ik ook nog uitgebreid voor jullie reviewen (ik krijg het nog druk! ;)).

 

Al met al was het heel leuk om bij het Sally Hansen event aanwezig te zijn. Ik vond het eigenlijk nog het leukste om de lieve dames van Coty te ontmoeten en om mijn nagels te laten lakken. Ik heb een super leuke ochtend gehad. Toen ik thuis kwam was ik echter best wel moe en ben ik op de bank in slaap gevallen…. OEPS! hihi. Daarom was mijn vlog ook vrij kort. Ik waag binnenkort nog wel een poging! Ik hoop dat jullie het in ieder geval wel leuk vonden om mijn verslagje over mijn super leuke ochtend te lezen! De producten van Sally Hansen komen in ieder geval binnenkort voorbij.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Sally Hansen in Amsterdam

  1. Super leuk verslag. Jammer dat je het vergeten was vast te leggen op film. Hele mooie kleurtjes allemaal. Ik heb Sally Hansen nog nooit op m’n nagels gehad, maar gellak is in ieder geval top! Hoe duur is ’t normaal gesproken?

    X – Tess | Contoury

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*