The microdelivery overnight anti-aging peel

Categories Review

De peelings van Philosophy behoren echt tot mijn favorieten. Vooral de Microdelivery peel is echt onmisbaar bij mijn skincare routine. Deze nieuwe variant op de microdelivery peel is de Microdelivery overnight anti-aging peel. Een peeling die het verouderingsproces vertraagt en een peeling die je ‘s nachts moet laten inwerken.

 

The micro delivery overnight anti-aging peel

Ik begin deze review zoals ik alle reviews begin met de verpakking. Zoals alle peelings van Philosophy is deze peeling ook verpakt in een rechthoekige, witte doos waar op de voorkant de twee producten die erin zitten zijn afgebeeld. Ik vind het een mooi plaatje.

IMG_3159

De inhoud van de verpakking bestaat uit twee producten en 24 pads. Dit zijn tevens de twee stappen waaruit deze peeling bestaat. De producten hebben qua uitstraling de bekende Philosophy look: het deksel is zwart, de verpakking is wit en de opdruk is wederom zwart en er staan weer leuke quotes op.

Stap een is de leave-on lotion die verpakt zit in een flesje.

Deze lotion breng je door middel van het pipet die in de dop zit verwerkt aan op een pad. Vervolgens wrijf je de pad over je gezicht en laat je dit een beetje intrekken.

Stap twee is een verjongende nacht gel. Deze gel is blauw van kleur en ziet eruit alsof hij super hydraterend werkt. Dit zou ook niet zo gek zijn: een ouder wordende huid verliest namelijk snel vocht.

De gel breng je aan over je gehele gezicht als de lotion is ingetrokken. Dit is echter zeer snel al het geval.

 

De prijs van deze peeling is overigens niet zo heel vriendelijk. Je hebt de peeling in huis voor € 83,22. Dat is geen budgetprijsje. Dus de peeling moet haar beloftes wel nakomen vind ik.

De test

Omdat ik benieuwd ben wat de peeling met mijn huid doet, heb ik eerste en foto gemaakt van mijn gezicht zonder make-up of iets op. Deze kun je hierboven zien.

Op bovenstaande foto ben ik ingezoomd. Ik heb zo’n hekel aan dit soort foto’s. Maar voor een goede review is dit wel belangrijk vind ik. Zoals je kunt zien heb ik tussen mijn wenkbrauwen een beetje een rimpel. Echt super vervelend vind ik dat! Verder ziet mijn huid er niet echt egaal uit. Ik heb veel vlekjes en grove poriën. Ook heb ik her en der wat onzuiverheden en onder mijn ogen ook wat kraaienpootjes.

Het gebruik

De peeling is niet geschikt voor dagelijks gebruik. Je mag hem twee a drie keer per week gebruiken en dat doe ik dan ook braaf. Als eerste wrijf ik braaf de lotion over mijn gezicht. Ik voel dat ik hem aanbreng, maar ik voel de lotion niet echt branden of prikken. Daarom twijfel ik of mijn dode huidcellen wel echt goed worden verwijderd.

 

Als de lotion goed is ingetrokken breng ik hier overheen de night gel aan. Deze haal ik met een spateltje uit het potje, omdat ik dat hygiënischer vind. Dit spateltje had ik nog over van mijn Hannah Enzymatic skin peeling. Er zit geen spateltje bij deze peeling. Dat hadden ze wel moeten doen naar mijn mening. De gel voelt tijdens het aanbrengen aan alsof ik water over mijn gezicht aan het uitsmeren ben. Ik vind het een fijn en luchtig gevoel. De gel trekt ook redelijk snel in.

 

Als ik de volgende dag wakker wordt voelt mijn gezichtshuid alsof er niets meer op zit. De peeling heeft duidelijk de hele nacht gewerkt. Maar ik zie dit niet op mijn gezicht.

Na een tijdje merk ik dat mijn onzuiverheden meer naar buiten komen en sneller verdwijnen. Dat vind ik erg prettig. Ik heb het idee dat deze peeling mijn huid echt goed schoonmaakt als ik lekker lig te slapen.

Toen de 24 pads op waren kwam ik erachter dat ik nog best wel wat lotion en gel over had. Omdat ik dit graag op wil maken ben ik toen wattenschijfjes gaan gebruiken om de lotion op mijn huid aan te brengen en dit werkt prima vind ik.

 

Het resultaat

Uiteindelijk is het resultaat niet onwijs schokkend vind ik. Ik heb voor jullie een foto gemaakt toen ik bijna alle pads had opgebruikt. Ik heb geprobeerd de belichting zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Als ik deze foto naast de eerdere foto leg is het eerste wat mij opvalt dat ik minder vlekjes in mijn gezicht heb.

Op bovenstaande foto ben ik nog wat ingezoomd. Wat volgens mij ook iets verminderd is, zijn de rimpeltjes op mijn voorhoofd. Helaas is de rimpel tussen mijn wenkbrauwen nog hetzelfde, dat vind ik jammer. Maar je kunt ook geen wonderen verwachten natuurlijk. Mijn huid ziet er wel wat beter uit.

 

Conclusie

De peeling is heel makkelijk in gebruik en voelt totaal niet vervelend aan op de huid. Mijn huid is er egaler door geworden maar mijn rimpels zijn niet verminderd. Daar moet je deze peeling denk ik langer voor gebruiken. Ik ben echter wel te spreken over deze peeling dus voor mij is de peeling (ondanks de prijs) een blijvertje.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*