Vakantiefoto’s Frankrijk – Ecuras 2017

Categories Persoonlijk, Verslag

Onze eerste vakantie met onze dochter Liz zit er alweer op. We zijn twee weken in Frankrijk geweest en het was echt super. We zaten in een huisje op vakantiepark Village le Chat. Een park wat perfect is voor gezinnen, maar wij zijn hier ook al drie keer geweest toen we nog geen kindje hadden. Nu waren we er dus twee weken met Liz. Die twee weken zijn werkelijk waar omgevlogen. De eerste week hadden we helaas niet zulk mooi weer. Maar toen zijn we lekker wat steden gaan bezoeken en daar hebben we ons ook prima mee vermaakt. Onze tweede vakantieweek was het gelukkig een stuk mooier weer en ook daar hebben we volop van genoten. Zwemmen, zonnen, spelen in de zon, noem het maar op. Wat we allemaal hebben gedaan is eigenlijk te veel op om te noemen. Daarom laat ik het jullie graag zien!

De eerste dag was het mooi weer, dus we zijn gelijk gaan zwemmen!

 

Daarna werd het dus minder mooi weer, dus zijn we stadjes gaan bezoeken. Een daarvan isΒ La Rochefoucauld waar dit mooie kasteel staat.

 

Op een terrasje in Piegut-Pluviers maakte ik deze foto van een hondje die in de deuropening van het restaurant ging zitten. Een erg mooi plaatje al zeg ik het zelf. πŸ™‚

 

Ondanks dat er geen zon was en het had geregend kon ik toch prima met blote schouders op het terrasje.

 

De eerste week waren mijn ouders mee. Rick is toen ook gaan golfen met mijn vader.

 

In Piegut-Pluviers is elke woensdag een leuke markt die we ook twee keer bezocht hebben.

 

Diva Liz met bodyguard papa op de markt πŸ™‚

 

Een paar dagen later kregen we onverwachts bezoek in de tuin. Er stond ineens een hert! We maakte snel een paar foto’s en deze is het beste gelukt.

 

Na een paar dagen regen ging gelukkig de zon weer schijnen en konden we lekker ontbijten in de voortuin van ons vakantiehuisje.

 

Op een terras ergens in Frankrijk in de zon… πŸ™‚

 

En natuurlijk gingen we ook weer zwemmen.

 

Waterpret met mama!

 

Genieten!

 

Dit waren een paar fotootjes van onze vakantie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken. Vanaf maandag is de planning van artikelen weer normaal op BeautyGlow. Dat wil zeggen:

  • Maandag: BabyGlow
  • Donderdag: Sportdagboek
  • Tussendoor: reviews en andere artikelen

Bedankt voor het bekijken van mijn foto’s.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*