Verslag Beautygloss pre party

Categories Verslag

Twee jaar geleden zijn Lisette en ik ook al eens naar de Beautygloss party geweest. We vonden het toen wel leuk, maar vooral ook heel druk. Toen we lazen dat er dit jaar een pre party zou komen voor 18+, hoefde we dan ook geen twee keer na te denken. Het zou op deze party minder druk moeten zijn en er zou wat ouder publiek komen. Perfect voor ons.

De Beautyglossparty werd zoals elk jaar in de Beurs van Berlage in Amsterdam gehouden. Deze locatie is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Wij reisden met de trein en binnen 10 minuten liepen we vanaf Amsterdam Centraal naar de Beurs van Berlage. Omdat we vorige keer vrij lang buiten moesten wachten, besloten we dit keer een uurtje later te gaan. De party startte om 17.00 uur en wij waren er +/- 18.15 uur. We hoefden niet meer in de rij te staan en konden zo doorlopen. Ideaal.

 

De Beurs van Berlage

De party werd dit keer gehost in verschillende zalen. In de hoofdzaal was een groot podium waarop Mascha verscheen en waar ook diverse optredens op plaats vonden. Daarnaast waren er nog de Graanzaal en de Effectenbeurszaal. In de ene zaal werd een catwalkworkshop gegeven en in de andere waren diverse stands… Dit deed me een beetje denken aan de Huishoudbeurs. Wie weet lopen er volgend jaar ook wel van die dames met rolkoffertjes op de Beautyglossparty ;’).

 

Miss Nederland

Wij liepen als eerste de hoofdzaal binnen. Daar kregen we een glas prosecco aangeboden. Lekker! 🙂 Vervolgens liepen we verder de zaal in. Daar kwam een fotograaf naar me toegelopen samen met Miss Nederland Yasmine. De fotograaf vroeg aan me of ik met Miss Nederland op de foto wilde. Dit vond ik apart, want meestal werkt zoiets andersom toch? Maar goed, ik vond het geen probleem dus ik ging met Miss Nederland op de foto. Daarna vroeg de fotograaf, die blijkbaar bij de Miss Nederland organisatie hoorde, of ik mijn naam en e-mailadres wilde noteren, want dan zou ze mij een link sturen om me aan te melden voor Miss Nederland. Huh, het kwartje viel bij mij wat laat. Dat zag de fotograaf, want toen zei ze: “Ja, we zouden het erg fijn vinden als jij je wilt inschrijven voor de Miss Nederland competitie want ik zie in jou wel potentie! Woow! Wat een compliment! Ik vond het echt super lief dat ze dat zei! Yasmin, Miss Nederland dus, is echt super knap dus dat zij en de fotograaf in mij potentie zien vind ik een onwijze eer! Woow! De party begon dus al goed! Zodra ik de foto heb ontvangen, deel ik deze natuurlijk met jullie. 

 

Hannah, Philosophy, nagels lakken, Shoppen

Toen was het tijd om te shoppen! We maakte een rondje en ik zal al snel een kraam van Philosophy. Hier waren de producten van Philosophy lekker afgeprijsd, dus ik nam gelijk een nieuwe Purity reiniging mee. De fles die ik heb staan is bijna op, dus dan heb ik alvast een back-up. Daarna kwamen we langs de stand van Hannah. Het leek mij leuk om weer een huidmeting te laten doen, omdat ik benieuwd was of mijn waardes zijn veranderd. De dames van de hannah stand herkende me en complimenteerde me met mijn huidige huidconditie. Deze was namelijk erg verbeterd.

Daarna gingen we rondkijken bij de andere zalen. Daar stond een stand waar make-up van Sleek werd verkocht en Real Techniques kwasten. Deze kwasten wilde ik al lange tijd eens proberen. Dus ik kocht een setje. Lisette kocht bij de stand van Bio Oil een flesje Bio Oil. In de Graanbeurszaal (geloof ik) werd het boek van Mascha verkocht. Omdat ik erg benieuwd was naar dit boek en omdat ik Mascha’s schrijfstijl fijn weg vind lezen, kocht ik haar boek. En ik heb nog een gesigneerd exemplaar ook. Jeej!

Terug in de grote zaal zagen we ineens dat er Pretty Boxen werden verkocht voor maar € 7,50. Allebei besloten we een box te nemen, ieder een ander zodat we eventueel konden ruilen. Wat niet nodig bleek, want Lisettes box bleek perfect voor haar (blond) en mijn box paste helemaal bij mij. Hoe leuk is dat!

Daarna wilde we toch ook iets laten doen! Aangezien ik geen nagellak op had, besloten we onze nagels te laten lakken bij Sally Hanson. De rij was erg lang, maar we besloten toch een poging te wagen. Uiteindelijk hebben we bijna 3 kwartier in de rij gestaan! Gelukkig stonden er gezellige dames voor ons in de rij, waardoor we lekker konden kletsen, maar zo lang wachten is natuurlijk niet echt leuk.

Als ik heel eerlijk ben, vond ik ook dat mijn nagels niet heel netjes gelakt werden. Maar ach, het gaat om de fun en dat meisje zal wel moe geweest zijn na een hele avond nagels lakken.

Ik koos voor roze nagels met een blauwe fuzzy coat. Lisette had taupe en mintgroen.

 

Josh V

Tot slot wilde ik toch nog even snuffelen bij de kleding van Josh V. Ik stond enorm te twijfelen over een shirtje en wie kwam me adviseren… Josh zelf! Wat een eer! Uiteindelijk heb ik maar een shirtje gekocht. Ik wilde het niet te bont maken. En omdat Josh zo aardig was met het helpen, durfde ik haar wel te vragen of ze met me op de foto wilde.

 

Laatste aankoopjes

Na mijn snelle shoproute bij Josh V liepen we langs het podium van Andrelon. Hier werden 3 Andrélon Pink producten verkocht voor 8 euro. Na lang twijfelen besloten Lisette en ik samen 3 producten uit te kiezen (2 voor mij) en zo de korting te delen. Goeie deal toch.

 

Tot slot

Het was een mooie party, veel beter dan vorige keer. Maar ja, die rijen, dat blijft een probleem. Toch hebben Lisette en ik ons toppie vermaakt! We kregen weer een goed gevulde goodiebag mee naar huis met allemaal leuke spulletjes!

Het enige nadeel waren de treinen. Blijkbaar was er een trein defect waardoor bijna alle treinen richting Leiden waren uitgevallen. Uiteindelijk hebben we een uur op het station rond gehangen voordat we naar huis konden. Dat was een minpuntje, maar dat heeft natuurlijk niks met de party te maken. De Beautyglossparty was top en als er volgend jaar weer een 18+ party is, ga ik weer.

 

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

8 thoughts on “Verslag Beautygloss pre party

  1. Wat super cool dat je met miss Nederland op de foto mocht en er misschien wat moois voor je uit gaat komen:) leuk verslag heb je er van gemaakt.

  2. Ik ben zelfs te oud voor een 18+ party hahaha, moet er persoonlijk niet aan denken om zoiets te bezoeken maar fijn dat je het naar je zin hebt gehad.

  3. Wat een leuk verslag. En zo te horeb toffe avond.
    En wat een ontzettend mooie complimenten. Nog even en je strijd voor de kroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*