Vision Gezicht en Decollete SPF 30 anti age

Categories Review

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik heel eerlijk ben denk ik er niet altijd aan om me elke twee uur opnieuw in te smeren en zeker niet mijn gezicht. Tijdens de tenniscompetitie denk ik hier sowieso niet altijd aan, omdat je dan regelmatig langer dan twee uur op de baan staat en ook omdat het niet fijn is om vette handen te hebben als je daarna je racket nog moet vasthouden.

Vision biedt hier uitkomst. Dit merk beweerd namelijk dat hun zonnebrand je de hele dag goed beschermd. Dat wilde ik wel eens proberen dus ik kocht de variant voor het gezicht en de decolleté. Vision omschrijft deze zonnebrand als volgt:

Vision voor gezicht, hals en decolleté is parfumvrij en hypoallergeen en hiermee zeer geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen met een (zeer) gevoelige huid. Biedt langdurige zonbescherming om zorgeloos te genieten van de zon. Vitamine E helpt huidveroudering en rimpelvorming door de zon te voorkomen. Aloë Vera voedt de huid om uitdroging te voorkomen en houdt de huid soepel. Vision voor gezicht, hals en decolleté in een kleine 50 ml verpakking neem je daarnaast snel en gemakkelijk mee en heb je altijd zo bij de hand.

Dit klinkt al goed en van vitamine E ben ik al lange tijd fan (zeker de lijn van The Body Shop) dus ik was zeer benieuwd.

 

De test

Ik gebruik deze zonnebrand inmiddels al een aantal weken. Zeker meer dan een maand. Elke keer als ik moest tennissen smeerde ik deze zonnebrand op mijn gezicht en decolleté. De geur is vrij neutraal, maar ook een beetje chemisch.

De verpakking is wit met in het oranje/geel het logo van Vision op de voorkant. De zonnebrand zelf is wit van kleur. De tube bevat 50 ml en ligt makkelijk in de hand.

 

De zonnebrand smeert makkelijk uit op mijn gezicht en trekt snel in. Wel gaat mijn huid er erg van glimmen. De zonnebrand matteert mijn vette huid dus niet.

Na hele dagen in de brandende zon waarin ik volop aan het sporten was ben ik niet verbrand. En ik heb me niet extra in hoeven smeren. Perfect! De zonnebrand doet dus wat wordt beloofd.

 

Wat ik wel een minpuntje vind is dat ik puistjes van deze zonnebrand heb gekregen. Ondanks dat de zonnebrand geschikt zou moeten zijn voor de gevoelige huid en speciaal bedoeld is voor het gezicht heb ik er toch puistjes van gekregen en dat vind ik jammer. Als dit niet het geval was, was de zonnebrand pas echt perfect.

 

Conclusie

Ben je net als ik nog wel eens vergeetachtig met insmeren en wil je er het liefste niet over nadenken als je op het strand ligt of aan het sporten bent. Dan is deze zonnebrand van Vision echt wat voor jou. Hij voorkomt huidveroudering en beschermd je goed tegen de zon. Wel kun je er puistjes van krijgen als je daar gevoelig voor bent.

 

Samenvatting

Product: Zonnebrand Gezicht en Decolleté

Merk: Vision

Verkrijgbaar: Diverse drogisterijen

Prijs: € 7,99

Cijfer: 7

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*