Waarom? Daarom: Aftersun!

Categories Beautyglow

Het is goed om de huid na het zonnen in te smeren met aftersun. De zon kan je huid enigszins uitdrogen (ook al smeer je jezelf goed in). Aftersun verkoelt de huid en zorgt ervoor dat de vochtbalans weer op peil wordt gebracht. Als je verbrand bent (wat je natuurlijk zoveel mogelijk moet voorkomen) kan je er met aftersun voor zorgen dat de huid zich sneller hersteld.

Het herstellend vermogen van aftersun op de huid, zorgt ervoor dat de elasticiteit van de huid behouden blijft en vroegtijdige veroudering wordt voorkomen.

 

Ik hoor je nu denken: maar ik kan toch ook gewoon een bodylotion gebruiken? Nee dit is niet het geval. Bodylotion bevat vaak parfum. Als je in de zon hebt gelegen, is je huid vaak wat gevoeliger. Door het gebruik van bodylotion kan je huid gaan irriteren en hersteld je huid zich minder snel. Gebruik daarom na het zonnen geen bodylotion maar een aftersun.

 

Aftersun zorgt er tevens voor dat je bruine kleur langer blijft! J Dit komt omdat aftersun zoals ik al eerder zei, je vochtgehalte op peil brengt. Maar veel aftersuncremes bevatten vitamine E. Dit helpt ook mee in het behoud van je bruine kleurtje.

 

Dus jullie begrijpen, het smeren met aftersun is een must na een dagje zon! Allemaal aan de aftersun dus!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*