Wilkinson Hydro 5

Categories Review

Een tijdje terug testte ik al Wilkinson Hydro Silk scheermesje voor jullie. Nu heb ik weer een review van Wilkinson voor jullie, en wel van het Wilkinson Hydro 5 scheermes voor mannen. Ik zou bijna een aparte for Men catagorie gaan beginnen, want Rick test steeds meer!

Het uiterlijk

Het scheermes heeft een handvat met wit en donker blauw. Dit geeft een stoer uiterlijk, maar door het wit tegelijkertijd ook heel fris. Verder bevat de meskop zoals de naam al doet vermoeden 5 mesjes. Dit zou voor een heel glad resultaat moeten zorgen. Daarnaast heeft het scheermes ook een aparte tripkop. Deze kun je gebruiken als je het mes omdraait en aan de bovenkant het kapje naar beneden schuift.

 

 

Het gebruik

Rick zijn eerste indruk van het mesje is: scherp! Rick gebruikt meestal een scheermes van Gilette en die werken op zich prima. Na een eerste keer het Wilkinson Hydro 5 mesje te hebben gebruikt, had Rick een aantal snij wondjes op zijn wang. Maar dit voelde hij niet. Zo scherp zijn de mesjes dus.

Naar mate Rick het scheermes langer gebruikte, vond hij hem ook fijner worden. De meskop volgt moeiteloos de kaaklijn en je kunt er ook gemakkelijk je kin mee scheren. Het enige wat Rick niet goed vind werken is de trimkop. Vooraf was hij hierover heel enthousiast om zijn bakkebaarden te trimmen, maar in de praktijk blijkt dit toch niet zo goed te werken als hij dacht. Erg jammer.

Zijn huid wordt door de hydro strip overigens ook goed gehydrateerd. Er blijft na het scheren geen trekkerige huid over. Zelfs zonder aftershave balsam voelt Rick zijn huid glad aan.

 

 

Conclusie

Rick is tevreden over het scheermes. Hij is scherp en scheert zijn baard goed glad weg. Ook als je met haast (wat nogal vaak gebeurd) even gauw je baard weg wil werken is het mes prima. Let in het begin wel op de scherpte van de mesjes. De hydro strip werkt goed en zorgt ervoor dat de huid minder irritaties heeft en niet trekkerig aanvoelt.

Samenvatting

Product: Hydro 5 scheermes
Merk: Wilkinson
Verkrijgbaar: diverse drogisterijen
Prijs: € 13,50
Cijfer: 7

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*