Zijn jouw benen rokjes klaar?

Categories Beautyglow

Zelf ben ik altijd zo onwijs blij als de zon weer schijnt en het warmer wordt. Ik heb echt een hekel aan panty’s. Ze jeuken en zijn vaak te kort voor mijn lange benen. Als ik weer gewoon rokjes en jurkjes kan dragen zonder panty, vind ik dat veel fijner! Maar ja, de eerste keer dat je, je benen bloot geeft is toch altijd weer een ding! De hele winter hebben je benen verstopt gezeten in lange broeken en hebben ze geen daglicht gezien. Tijd om je geliefde onderdanen eens wat extra aandacht te geven voordat je ze gaat bloot stellen aan de grote boze buitenwereld.

 

Stap 1

Mooie benen begint eigenlijk al bij voldoende beweging en de juiste voeding. Ik besef me dat dit niet iets is wat je binnen een dag kan doen, maar je kunt er wel alvast mee beginnen. Als je vijf keer per week ongeveer 20 minuten goed bezig bent met sporten (goed bezig is wanneer je moe wordt en begint te zweten), is dat al voldoende. Je stimuleert de doorbloeding naar je benen en je verbranding gaat omhoog, wat op den duur weer voor strakkere benen zal zorgen. Om veel vet te verbranden kun je het beste skeeleren, hardlopen of steps doen. Qua voeding is het vooral belangrijk om voldoende antioxidanten te eten. Dit is essentieel voor gezonde on mooie benen. Antioxidanten zorgen voor verbetering bij een trage bloedsomloop en voorkomen hierdoor spataderen, cellulitis en vochtophoping.

 

Stap 2

Scrubben is de volgende stap bij mooie benen. Door je benen goed en grof te scrubben, stimuleer je de doorbloeding en je krijgt er een mooie, egale, glowy huid van. Als je scrubt voordat je, je benen gaat ontharen zul je ook meer haren verwijderen en gladdere benen overhouden. Door te scrubben worden je benen ook egaler bruin van de zon.

 

Stap 3

Ontharen. Hiervoor kun je kiezen uit verschillende methodes. Mijn voorkeur heeft epileren, omdat je hiermee langer gladde benen behoud. De haren groeien ook dunner terug en worden steeds makkelijker te verwijderen. Ik gebruik mijn Braun Silk Epil om mijn benen te epileren en dat bevalt me prima.

 

Stap 4

Hydratatie. Smeer je benen in met bodylotion en doe dit het liefste iedere dag zodat je benen lekker zacht en gehydrateerd blijven. Als je benen goed gehydrateerd blijven, zullen ze er ook meer glowy uitzien.

 

Stap 5

Stap 5 is eigenlijk een beetje optioneel. Dit is namelijk zelfbruiner. Ik kan me voorstellen dat je, je benen te wit vindt. Je kunt er dan voor kiezen om zelfbruiner aan te brengen op je benen zodat ze er minder melkflesachtig uitzien.

Dit waren mijn tips om je benen rokjes klaar te maken. Wat zijn jouw tips? Deel ze hieronder.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

1 thought on “Zijn jouw benen rokjes klaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*