FOTD met het Naked 2 palette

Categories Beautyglow

Ik vind het de laatste tijd leuk om verschillende looks te proberen. Dat blijkt wel uit de regelmaat waarmee ik de laatste tijd FOTD artikelen post. Volgens mij vinden jullie dit soort artikelen wel leuk om te bekijken, dus ik neem aan dat jullie het geen probleem vinden. 😉

 

Producten

Voor deze FOTD heb ik de volgende producten gebruikt.

 

Essence Soft & Natural foundation 02 Sand Beige

Omdat ik nogal last had van puisten, besloot ik een keer te kiezen voor een foundation. Deze foundation van Essence had ik nog in mijn stash liggen, dus ik besloot deze te gebruiken. Maar als ik nu de foto’s terug kijk, vind ik de kleur toch iets te licht voor mij.

 

Urban Decay Eyeshadow primer potion

Na de foundation heb ik oogschaduwbasis aangebracht om de oogschaduw te fixeren.

 

Urban Decay Naked 2 palette

Van het Naked 2 palette heb ik de kleur Foxy aangebracht op mijn wenkbrauwbot. Daarna heb ik de kleur tease aangebracht van mijn binnenste ooghoek tot de helft. Daarnaast he bik de kleur YDK aangebracht en de kleur Busted heb ik tot slot inmijn crease geblend.

 

Bourjois Clubbin waterproof oogpotlood

Op mijn waterlijntje heb ik een zwart lijntje gezet met zwart oogpotlood.

Dior Diorshow new look mascara

De mascara die ik draag is Diorshow new look.

 

Close up ooglook

 

Overige producten

Essence Matte bronzer

 

Chanel Tweed Pink blush

 

The Body Shop glanspareltjes

Als highlighter heb ik de glanspareltjes gebruikt.

 

Dior Addict Gloss

De lipgloss die ik draag is van Dior.

 

De volledige look

 

Dit was mijn FOTD. Ik hoop dat jullie het weer leuk vonden om te bekijken! 🙂

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

7 thoughts on “FOTD met het Naked 2 palette

  1. De look vind ik er mooi uitzien. Liefde voor het Naked 2 palette, ik heb m ook en ben er zo blij mee! Leuk dat je een mix van budget en high end producten gebruikt hebt 🙂

  2. Mooie look. Ik heb zelf een Naked 2 dupe, maar gebruik eigenlijk andere kleuren hieruit. Dit is een goede inspiratie om toch eens wat anders uit dit palette te pakken dan ik gewend ben 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*