18 september

Over mijOp 26 mei 2012 is BeautyGlow opgericht door mij, Daisy. Als echte beautyliefhebber zocht ik een plek waar ik mijn ervaringen over beautyproducten kwijt kon. Eerlijke ervaringen met een eerlijke mening. Omdat ik schrijven leuk vind en graag mijn make-up tips wilde delen ben ik mijn eigen beautyblog gestart. Zo is BeautyGlow geboren. In 2015 merkte ik echter dat alleen maar schrijven over beauty mij geen voldoening meer gaf. Dus besloot ik te gaan schrijven over alles waar ik blij van word. Want als je doet waar je blij van wordt, krijg je een échte BeautyGlow!

Wat vind je op BeautyGlow?

BeautyGlow richt zich op iedereen die gek is op beauty, sport en lifestyle. Artikelen over beauty, sport, trouwen, zwangerschap, baby’s en nog veel meer komen allemaal op BeautyGlow voorbij. Van alles wat dus eigenlijk. Alles met een eerlijke mening, maar wel met een positieve insteek.

Waar kun je BeautyGlow volgen?

Wil je altijd op de hoogte zijn van alle laatste nieuwtjes rondom BeautyGlow? Dan kun je natuurlijk de website bezoeken. Maar BeautyGlow is ook actief op social media! Op Instagram post ik foto’s van mooie beautyproducten en ook foto’s van mezelf met een mooie look of outfit. Via BloglovinTwitter en Facebook blijf je op de hoogte van de laatste updates. Maar heb je zin in een leuke video? Bekijk dan mijn YouTube kanaal eens.

Wie is Daisy?

Ik hoor jullie denken… wie is Daisy nu eigenlijk? Nou dat ben ik. Ik ben de super trotse mama van de twee mooiste en liefste dochters: Liz en Fay. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde en ik geniet volop van het leven. In 2012 ben ik gestart met BeautyGlow als beautyblog om mijn passie voor beauty met iedereen te kunnen delen. Inmiddels is BeautyGlow uitgegroeid tot een website waarop ik schrijf over alles wat me blij maakt, van sporten tot mijn leven als moeder.

Adverteren op BeautyGlow

Adverteren op BeautyGlow.nl is mogelijk, mits het merk of product past bij wat ik met BeautyGlow wil uitstralen. BeautyGlow biedt diverse opties: advertorials, social media posts, reviews, winacties en meer!

Enthousiast geworden over BeautyGlow? Neem dan contact op door een mailtje te sturen naar: daisy@beautyglow.nl.

In de media

Beautyglow-beautyblog-top-30
juni 2012 | Interview op Beautyblog.nl

juli 2013 | Interview Colgate @ Amsterdam Fashion week

VIVA Beautyglow
Juli 2014 | Advertorial in Viva

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*