10 juni

Happy Life by Mascha

Review , , , , , ,

Al lange tijd was ik benieuwd naar het boek van Mascha. En toen Happy Life te koop was op de beautyglossparty, moest ik deze natuurlijk meenemen. Mascha’s schrijfstijl kan ik altijd wel waarderen en het leest lekker weg, dus dan moest dit met haar boek ook wel het geval zijn toch?

Het boek van Mascha heet Happy Life. Het is een boek waarin Mascha haar ervaringen met ons deelt en tips geeft om ons leven net even wat meer happy te maken dan het nu is. De hoofdstukken zijn stuk voor stuk gebaseerd op ervaringen die Mascha zelf heeft opgedaan gedurende haar leven. Het leest makkelijk weg en is luchtig geschreven.

De hoofdstukken zijn kort en dat vind ik wel prettig. De schrijfstijl vind ik leuk om te lezen en het komt overeen met haar blog. Wel vind ik sommige hoofdstukken wat kinderlijk geschreven. Net of ze hier even een andere weg in is geslagen en dat vind ik jammer. Door deze hoofdstukken had ik bijna geen zin meer om het boek uit te lezen. Maar toch deed ik dit en gelukkig werden de hoofdstukken en de schrijfstijlen weer wat serieuzer en ook voor mijn leeftijd prettiger om te lezen.

De tips die Mascha deelt vind ik voor mijzelf niet allemaal goed toepasbaar, toch heb ik er wel wat aan gehad. Vooral de tips om wat meer blij met jezelf te zijn kan ik goed gebruiken (ik vind mezelf namelijk niet zo leuk zegmaar). Door bepaalde zaken op de “Mascha” manier te bekijken, wordt het leven vanzelf een stuk leuker.

De foto’s in het boek vind ik ook erg mooi. Ze voegen ook echt wat toe aan het boek, want hierdoor wordt het boek nog persoonlijker. Het boek is echt een extra kijkje in het leven van Mascha.

 

Conclusie

Het boek leest makkelijk weg, sommige wat kinderlijk geschreven hoofdstukken moet je snel doorlopen maar het is een leuk boek voor op vakantie. Ik heb echt even me-time gehad met dit boek en ik zou hem zo nog een keer lezen.

Samenvatting

Product: Happy Life

Auteur: Mascha

Verkrijgbaar: o.a. bij Bol.com

Prijs: €14,95

Cijfer: 8

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*