15 maart

Proud MaMa BabyBel DeLuxe Kristal – Winactie

BabyGlow, Review, Winactie , , , , , , , , , ,

Als aanstaande moeder straal je natuurlijk volop en ben je trots op je prachtige zwangerschapsbuik. Om deze buik extra te accentueren kun je een zwangerschapsketting dragen. Zo’n ketting ken je vast wel: het is een lange ketting met als hanger een klein bolletje eraan. In dit bolletje zit een belletje. Wist je dat baby’s vanaf de 21e week van je zwangerschap geluiden kunnen herkennen? Wanneer je de babybel regelmatig op je buik draagt, zal de baby vertrouwd raken met het belletje. Zowel voor als na de geboorte ervaart je baby dit als rustgevend.

Dat wilde ik wel proberen. Via de website zwangerschapssieraden.nl bestelde ik een prachtige zwangerschapsketting van Proud MaMa, namelijk de: Proud MaMa BabyBel DeLuxe Kristal. Het merk Proud MaMa is bij vele moeders vast wel bekend. Proud MaMa sieraden zijn stijlvolle, stoere sieraden met een symbolische betekenis voor de trotse moeder. Naast zwangerschapskettingen heeft het merk ook diverse armbandjes in haar assortiment. Proud MaMa is tijdloos, heeft een trendy uitstraling en laat niet alleen zien dat je een trotse aanstaande mama wordt, maar ook dat je een hippe mama bent.

Mijn ketting ontving ik per brievenbuspost. Het pakketje paste gewoon door mijn brievenbus. Wel zo prettig, want ik ben niet veel thuis. In de envelop zat mijn ketting, verpakt in een luxe velours zakje van het merk Proud MaMa met daarbij een mooie kaart.

Omdat het bolletje van mijn ketting versierd is met kleine strass steentjes, zit hier ter bescherming nog een papiertje omheen. Dat vind ik erg netjes.

Het bolletje hangt aan een zilverkleurige schakelketting. Boven de bol zitten twee kralen en aan de ketting hangt ook het merklabel van Proud MaMa. Deze is versierd met een transparante steen.

Je kan de kleur van het steentje op het label kiezen: transparant, roze of blauw. De transparante versie heeft een lichtroze ondertoon, dat vond ik mooi en goed passen bij de strass steentjes.

De lengte van de ketting is verstelbaar door middel van schakeltjes die aan het uiteinde bij het slotje zitten. Voor mij is de ‘kortste’ stand echter lang genoeg. Als ik de ketting op deze stand bij mezelf omhang, hangt het bolletje mooi op mijn buik.

De babybel in het bolletje maakt bij bewegen een zacht geluid. Ik hoor het wel, maar dan moet ik er wel op letten. Het is niet zo dat ik met een soort ‘koebel’ om loop die aan het einde van de gang te horen is, haha. Het is een mooi, subtiel geluidje.

Ik ben erg te spreken over mijn prachtige zwangerschapsketting. Ik vind het een waar pronkstuk en draag hem, sinds ik hem heb ontvangen, elke dag met trots op mijn buik. Ik heb er ook al veel complimenten over gekregen. Als mijn kleintje geboren is ben ik van plan om de ketting misschien boven haar bedje te hangen. Maar ik lees ook dat veel moeders het bolletje dan aan een kortere ketting dragen zodat de kleine er tijdens het voeden mee kan spelen. Dat lijkt me ook wel een mooi idee. Ik ga het allemaal nog even bedenken.

Winactie

Wil jij ook zo’n mooi zwangerschapssieraad of heb je een vriendin waarvan je vindt dat zij absoluut met zo’n pronkstuk over straat moet? In samenwerking met zwangerschapssieraden.nl mag ik een leuke winactie organiseren waarbij we € 30,- shop-tegoed weggeven! Super toch?

Wat moet je doen

Om kans te maken op deze leuke prijs, vragen we het volgende:

Laat voor de zekerheid in de comments weten dat je meedoet met de winactie!

Deze winactie sluit op woensdag 21 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Veel succes allemaal!

Reacties

  • Ik zou het shoptegoed super graag winnen! Ik ben nu net 13 weken zwanger, de kwaaltjes worden minder en ik begin het nu echt leuk te vinden! En natuurlijk wil ik er ook een beetje leuk uitzien, zo’n gaaf idee dat de baby het belletje ook kan horen! Veel liefs Paola

  • Wauw, wat een prachtig sieraad zeg! Ik ben zelf niet zwanger en heb geen kinderen dus aan de winactie doe ik niet mee. Ik weet zeker dat je hier iemand als veel blijer mee gaat maken!

  • Ik wist zelfs niet dat er zoiets als zwangerschapssieraden bestaat, moet ik toegeven. Gefeliciteerd met je zwangerschap en succes aan alle deelneemsters. 🙂

  • Wow Ik doe heel erg graag mee voor mijn zwangere zusje ze krijgt haar 1e kindje op haar 40e. Zo spannend een leuk kado dit! Ik volg je nu ook op YouTube.

  • Wat een ontzettend leuk sieraad zeg! En heel veel succes en plezier met je kleintje straks. Je straalt helemaal op de foto’s <3

  • Ha, ik zag dat je had laten weten op mijn website dat je een winactie hebt voor een zwangerschapssieraad, maar ik heb zelf ook een samenwerking met dit bedrijf, dus laat ik de winactie aan me voorbij gaan. Vanzelfsprekend. Desondanks heb je ook een prachtig sieraad gekozen!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*