17 oktober

Vertellen dat we gaan trouwen

Trouwen , ,

Het liefste wilde ik het van de daken schreeuwen: “Rick en ik gaan trouwen!”. Maar het is natuurlijk veel leuker om het persoonlijk te vertellen aan de mensen die dicht bij je staan. Dus dat hebben we ook gedaan.

 

Toen we terug kwamen van Parijs en Disneyland zijn we een dag later bij onze ouders langs gegaan. Dat doen we eigenlijk altijd na onze vakanties. We zeiden niks en gingen gewoon onze foto’s laten zien. Daarbij vertelde we een verhaaltje over de dingen die we hadden gedaan.

IMG_2710 2

Toen we bij de foto’s van de verlichtte Eiffeltoren kwamen vertelde we dat Rick daar voor mij op zijn knieën was gegaan en mij ten huwelijk vroeg. Allebei onze ouders reageerde super blij en enthousiast. Mijn ouders ook een beetje emotioneel. Het is natuurlijk niet niks om te horen dat je kind gaat trouwen!

 

Op deze manier hebben we het ook aan mijn oma, broertje en Rick zijn oudere broers verteld. Iedereen reageerde heel enthousiast. Ook onze vrienden hebben we het persoonlijk verteld. De reacties van iedereen zijn zo leuk! 🙂 Ik geniet echt heel erg van deze tijd.

 

Pas toen we zoveel mogelijk mensen persoonlijk hadden verteld dat we gingen trouwen hebben we het op Facebook gezet. Zodat echt iedereen het weet. Ook de felicitaties die we via Facebook ontvangen vind ik zo super leuk!

Ik geniet echt volop van deze pre bruiloft fun en zal er ook wat vaker over schrijven op mijn blog. Zodat jullie lekker mee kunnen genieten! Volgende week vertel ik over het zoeken naar de juiste locatie! 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*