16 januari

BabyGlow: babyzwemmen

BabyGlow, Persoonlijk, Verslag , , , , ,

Als er iets is wat ik super leuk vind om te doen met Liz dan is het wel babyzwemmen. Aangezien Liz vanaf het begin al heel erg blij werd van in bad gaan, kon ik niet wachten tot ik met zwemmen mocht beginnen. Om te mogen babyzwemmen moest Liz 3 maanden oud zijn en haar inentingen gehad hebben. Toen het eenmaal zover was, ben ik dan ook gelijk gestart met babyzwemmen.

 

In het begin was het babyzwemmen best lastig voor Liz. Ze kon haar hoofdje nog niet goed zelf omhoog houden dus ze had mijn ondersteuning nodig. En het zwemmen was best vermoeiend voor haar. De eerste keer was ze er dan ook na een kwartier al klaar mee.

 

Inmiddels is Liz al een aantal zwemlesjes rijker. Ze kan haar hoofdje al zelf omhoog houden, wat het zwemmen ook makkelijker maakt en ze houdt het ook de hele les vol. Zodra ik met Liz het water in ga begint ze al te lachen. Het zwemmen vind ze zo leuk!

 

Babyzwemmen is ook heel goed voor de ouder kind band. Je bent samen leuk aan het spelen in het water en oefeningen aan het doen. Alles gaat met liedjes, wat je kindje super leuk vind. Ondanks dat het toch elke keer weer erg vroeg is, geniet ik volop van het zwemmen met Liz. Mijn kleine meisje wordt er zo gelukkig van!

Na het zwemmen pak ik Liz altijd extra goed in. Als ze eenmaal is afgedroogd en aangekleed krijgt ze haar jasje aan en haar muts op. Liz is na het zwemmen ook best wel moe. Het is ook intensief voor zo’n kleintje, Liz is nu 18 weken oud. Na het zwemmen valt ze altijd als een blok in slaap. Ze heeft dan ook helemaal rode wangetjes, zo schattig!

 

Ik blijf dus lekker met Liz zwemmen. Zo heeft ze in ieder geval geen watervrees. Zijn er meer moeders die babyzwemmen doen met hun kleintje? Genieten jullie er ook zo van?

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*