12 september

BabyGlow: Liz is 1 jaar

BabyGlow , , , , , , ,

Zaterdag was het zo ver: Liz haar eerste verjaardag. Liz is geboren op 9 september 2016 dus afgelopen zaterdag 9 september was zij echt jarig en werd ze 1 jaar. Ik vind het bizar: mijn dochter is gewoon al 1 jaar. Dat eerste jaar is zo ontzettend snel gegaan. Maar we hebben er volop van genoten en nog steeds genieten we elke dag van onze kleine meid.

 

Voor Liz haar verjaardag had ik uitnodigingen verstuurd per post. Dat hoort bij een kinderverjaardag vind ik. We hadden alle visite uitgenodigd vanaf 15.00 uur. Na Liz haar middagslaapje, zodat Liz gezellig zou zijn. De ochtend hadden we op deze manier nog voor ons zelf en dat vond ik wel heel erg prettig.

Toen Liz wakker werd zijn wij zingend haar kamer in gegaan. Liz vond dat heel erg grappig. Daarna kreeg ze haar nieuwe kleertjes aan en toen kon haar verjaardag beginnen. Zoals ik al zei: ’s ochtends hebben we Liz haar verjaardag gewoon met zijn drieën gevierd. We hadden de avond ervoor de woonkamer al versierd met slingers en ballonnen. Liz vond het prachtig. Ze bleef maar wijzen naar alle ballonnen. Daarna kreeg ze haar cadeau van ons: een houten loopfietsje. Dit snapte ze nog niet helemaal, maar ze vond het wel leuk. Ze vond echt alles leuk!

Vanaf 15.00 uur was het dan tijd voor het grote feest. Alle familie kwam langs: opa’s, oma’s, ooms, tantes, maar ook veel vriendjes en vriendinnetjes. Het was best wel druk. Wij waren bang dat het voor Liz op een gegeven moment te druk zou zijn. Maar dat was niet het geval. Liz was echt jarig: ze zat in het midden van alle visite lekker te spelen met alle cadeaus die ze kreeg en ze was echt ontzettend vrolijk.

Toen het tijd was voor taart ging iedereen voor Liz zingen. Daar werd ze wel een beetje verlegen van. We hadden een gepersonaliseerde Woezel en Pip taart voor Liz laten maken. Hij smaakte heerlijk, maar Liz vond taart niet zo lekker. Ik had voor haar een slagroomtaart waar ze in mocht graaien. Het gevoel van slagroom aan haar handje vond ze vies en ze wilde ook niet proeven. Haha, dat heeft ze niet van haar mama. Liz wilde dus geen taart eten. Ik heb haar toen maar gewoon een nijntje koek gegeven. Dat vond ze wel lekker.

 

Om 18.30 uur was haar feestje voorbij en wij waren ook best wel moe. Liz niet, die had energie voor tien. Zo leek het in ieder geval wel. Maar na het avondeten was Liz toch best wel moe en ze viel ’s avonds dan ook als een blok in slaap.

Jullie lezen het: Liz haar eerste verjaardag was een top feestje en zowel Liz als wij hebben ervan genoten. Onze kleine meid is nu een dreumes, maar zoals Marco Borsato ook al zong: hoe groot ze ook mag zijn, in mijn ogen blijft ze altijd klein!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*