2 juli

Bella is vandaag leading op AboutMyStyle

Beautyglow

Vandaag ben ik een hele trotse poezenmama want vandaag is Bella de hoofdfoto van AboutMyStyle! Ik had het thema sweet pets gesuggereerd en dat is uitgekozen! Mijn lieve kleine Bella poesje is nu de trotse hoofdfoto daarbij! Hoe leuk is dat?

Ik ben een super trots baasje nu!

Wat is AboutMyStyle precies?

Op AboutMyStyle kunnen gebruikers elke dag foto’s met elkaar delen in het thema van de dag. Dit is elke dag anders, zo is er al eens het thema arm candy en skin products geweest. Vandaag is het thema dus Sweet Pets. Iedereen kan dan een foto van zijn of haar huisdier met elkaar delen. Deze foto’s kun je ook nog eens met een mooi filter bewerken voordat je de foto upload. Super leuk!

Even een note namens mijn diva poesje: Bella’s foto is niet bewerkt! Ze is zo mooi van zichzelf! 😉

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*