Bella is vandaag leading op AboutMyStyle

Categories Beautyglow

Vandaag ben ik een hele trotse poezenmama want vandaag is Bella de hoofdfoto van AboutMyStyle! Ik had het thema sweet pets gesuggereerd en dat is uitgekozen! Mijn lieve kleine Bella poesje is nu de trotse hoofdfoto daarbij! Hoe leuk is dat?

Ik ben een super trots baasje nu!

Wat is AboutMyStyle precies?

Op AboutMyStyle kunnen gebruikers elke dag foto’s met elkaar delen in het thema van de dag. Dit is elke dag anders, zo is er al eens het thema arm candy en skin products geweest. Vandaag is het thema dus Sweet Pets. Iedereen kan dan een foto van zijn of haar huisdier met elkaar delen. Deze foto’s kun je ook nog eens met een mooi filter bewerken voordat je de foto upload. Super leuk!

Even een note namens mijn diva poesje: Bella’s foto is niet bewerkt! Ze is zo mooi van zichzelf! 😉

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

6 thoughts on “Bella is vandaag leading op AboutMyStyle

  1. Wauw, wat een mooi poesje. Ik had al meer gehoord over aboutmystyle. Misschien moet ik maar even erop kijken haha. Het klinkt in ieder geval leuk. Geniet van je trotsebaas gevoel haha! Ik zou ook dolgelukkig zijn 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*