7 december

De babykamer van Liz

BabyGlow, Persoonlijk , , , , , , , ,

Zodra bekend was dat wij een dochter zouden krijgen wist ik het zeker: ik wilde graag een roze babykamer. Maar geen hardroze kamer, ik wilde graag een classy roze kamer. Naar mijn mening is dat goed gelukt.

In Liz haar kamer is een muur oud roze geverfd met een speciale krijtverf zodat je het mooie krijt effect op die muur kreeg. Ik ben er echt enorm blij mee want het is precies zo geworden als ik graag wilde. Daarnaast hebben we een muur heel licht roze geverfd (of eigenlijk heeft Rick dit gedaan). Deze kleur hebben we zelf gemengd met een heel klein beetje van de oud roze verf en witte verf. Het effect is super mooi. In de rest van haar kamer zijn de muren gewoon wit.

De meubels van Liz haar kamer hebben we allemaal gekregen van mijn ouders. Nog elke dag ben ik ze super dankbaar hiervoor want ik vind ze echt prachtig.

De meubels hebben we met mijn ouders gekocht bij BabyPark. De keuze was enorm maar eigenlijk wist ik het meteen: ik wilde heel graag deze kamer. Het is de Chateau.

Op de kledingkast van Liz staat: de camera van de babyfoon, wat knuffels en een koffertje van Woezel en Pip. Een van de knuffels op de kast is best speciaal, deze is van mij geweest toen ik klein was en het is een Lizzy knuffel.

Naast de kast zitten twee mega teddyberen. De beer links is van mij geweest toen ik klein was en deze had ik gekregen van mijn opa. Mijn opa leeft helaas niet meer, maar met deze beer is hij toch een beetje bij Liz.

Dit was een van mijn favoriete knuffels. Omdat de knuffel Lizzy heet, vond ik het erg leuk om deze in Liz haar kamer te zetten.

Boven het bedje van Liz hangt een hemeltje. Het bijzondere aan dit hemeltje is dat het mijn oude hemeltje is. Ik heb hier als baby onder geslapen. Mijn moeder had deze bewaard.

Hij staat echt prachtig bij Liz haar bedje. Het is echt een prinsessenbed nu. Ook hangt er een muziekmobiel boven het bedje. Deze heeft Liz gekregen van haar oom Ralph en Tante Mirjan.

Op de commode staat een roze lampje van Hello Kitty. We hebben hem van mijn ouders gekregen en we gebruiken deze wij ’s avonds zodat we niet het felle licht hoeven aan te doen en Liz begrijpt dat het nacht is. Dit was de tip van mijn ouders. Ook ligt er natuurlijk een verkleedkussen op de commode.

Rechts naast de commode staat Liz haar badje. Hier staan Knabbel en Babbel op. Ik ben namelijk gek op Disney en wilde dit graag in de babykamer laten terugkomen. Dit badje hebben we gekregen van de ouders van Rick. We maken hier elke dag dankbaar gebruik van. Links naast de commode staat de luieremmer van Hema.

Boven de commode hangt het wandrek. Hier staan wat handige dingen in zoals Liz haar vitamine druppels. Ook staan er leuke knuffels op en natuurlijk Liz haar geboortekaartje.

Verder hebben we de kamer aangekleed met drie schilderijtjes. Hierop staan Dombo, Bambi en Lady. Disney figuurtjes dus. Ik ben best wel trots op deze schilderijtjes want deze hebben Rick en ik zelf gemaakt.

Dit is dus Liz haar babykamertje. Ik vind het echt een leuk en gezellig kamertje en ik vind de kamer ook erg mooi. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om de kamer te bekijken.

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*