18 april

Demak’up Expert lijn

Review , , , , ,

Jullie herinneren je waarschijnlijk de Facelooks actie van Demak’up van vorig jaar nog wel. Demak’up gaat dit jaar verder met weer nieuwe facelooks! Om de Demak’up Expert lijn goed te kunnen testen, heb ik een van deze facelooks nagemaakt en wel de Sunrise facelook. De originele variant hiervan zul je binnenkort terug zien op de Facebook pagina van Demak’up.

 

Demak’up Expert

Zoals ik al zei, Demak’up heeft een nieuwe Expert lijn ontwikkeld. Deze lijn zal pas vanaf 1 juni in de winkels liggen, maar ik mocht de producten alvast testen. Het meest benieuwd was ik naar de reinigingsdoekjes en de pads. Deze vond ik van de vorige Demak’up versies ook het fijnste, vooral de pads.

De Demak’up Expert lijn is zeer geschikt om waterproof make-up te verwijderen, maar ook zwaardere make-up zoals foundation. De producten zijn dus vooral ideaal als je een volledige look hebt gemaakt. Voordat je gaat slapen wil je natuurlijk een schoon en fris gezicht. De producten van Demak’up Expert zou daarbij goed moeten helpen.

 

De test

Tijd voor de test. Om de producten goed te kunnen testen heb ik een van de facelooks nagemaakt, de Sunkissed facelook. Tijdens heb maken van deze look kon ik een van de producten van de Expert lijn al zeer goed gebruiken, namelijk de reinigingsdoekjes. Deze zijn ideaal om kleine foutjes te corrigeren en mijn kwasten tussendoor schoon te maken.

Als eerste gebruik ik de reinigingspads. Deze lijken op de Sensitive variant die ik vorige keer heb getest. De pads zijn goed doordrenkt met lotion, deze lotion is ook goed geschikt om waterproof make-up te verwijderen. Ik hoef slechts enkele keren met de pad over mijn oogleden te wrijven en mijn oogmake-up is al zo goed als verdwenen. Ideaal.

Vervolgens gebruik ik de reinigingsdoekjes. Deze gebruik ik om de foundation van mijn gezicht te verwijderen. Anders dan de standaard reinigingsdoekjes hebben deze Expert varianten een honinggraad structuur waardoor de make-up nog beter van je gezicht wordt verwijderd.

Normaliter heb ik twee doekjes nodig om de foundation of BB cream echt goed van mijn gezicht te verwijderen, maar met deze Expert doekjes heb ik aan een doekje genoeg.  Perfect.

Mijn volgende stap is niet te zien op de video. Maar na de bovenstaande stappen gebruik ik een wattenschijfje om mijn gezicht nog na te reinigen met lotion.

De wattenschijfjes hebben ook een honinggraad structuur. Het overtollige vuil wordt hierdoor makkelijk opgenomen. De watjes zijn ook stevig! Erg fijn, ik heb nog wel eens dat ze “scheuren” ofzo.

 

Conclusie

Ik ben erg te spreken over deze nieuwe lijn van Demak’up. Het is een perfecte lijn voor make-up experts, zoals de naam al doet vermoeden ;). De lijn is namelijk perfect om een zwaardere make-up look met gemak te verwijderen. Daarnaast vind ik het gewoon een prettig idee dat met deze producten al het vuil echt van mijn gezicht verwijderd is. Ja, deze lijn is een blijvertje. Nog steeds ben ik het meeste fan van de reinigingspads. Deze vind ik namelijk ideaal om mee te nemen op vakantie. Je hebt dan geen losse watjes en oogmake-up remover meer nodig.

 

Sunkissed facelook

Hoe ik de sunkissed facelook heb gemaakt kunnen jullie zien in de video. Binnenkort zal ik een blog plaatsen waarin ik meer foto’s van deze look laat zien.

 

Samenvatting

Product: Expert

Merk: Demak’up

Verkrijgbaar: vanaf 1 juni bij diverse drogisterijen

Prijs: nog niet bekend

Cijfer: 9

 

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*