Demak’up Facelook! Show your wild side!

Categories Beautyglow

Een tijdje terug ontving ik een mailtje van Demak’up met daarin de vraag of ze mij iets mochten toezenden. Nieuwsgierig als ik ben, ging ik in op het aanbod! Afgelopen dinsdag ontving ik thuis een mysterieus pakketje. Dit pakket bleek van Demak’up te zijn! Super cool!

Naast een folder met de gepersonaliseerde voorkant en wat Demak’up producten, bevatte dit pakket ook een geheime opdracht! Door gerenommeerd visagiste Sanne Bleeker zijn 4 Facelooks op basis van de huidige trends gecreëerd. Aan mij is de taak om de 5e Facelook te creëren. Hoe leuk is dat?

Ik besloot eens flink los te gaan met make-up! De slogan van Demak’up is immers: “Don’t worry. It will come off.”. Na een tijdje nadenken kwam ik op het volgende thema: “Show your wild side!”. Ik geloof dat elk meisje een wilde kant in zich heeft, al durven we deze kant misschien niet altijd te laten zien. Door deze look kun je je wilde kant eens een keer laten zien. Want ook deze kant van jezelf mag er zijn. JIJ MAG ER IMMERS ZIJN! En wat past er nu beter bij een wild side dan een panterprintje?!

 

Ook dit seizoen zijn de dierenprints weer helemaal trendy. De kleding winkels hangen er vol mee. Dus waarom zouden we deze trend niet kunnen laten terugkomen in onze make-up?

Ik heb op mijn ogen een bruine oogschaduw aangebracht, uitlopend in een puntje. Een soort cat-eye. Hierop heb ik het panterprintje gecreëerd. Ik ben zelf erg tevreden met het resultaat. Verder draag ik op mijn wangen wat bronzer en een glanzende bronzer als blush. Op mijn lippen draag ik een bruine lipgloss.

Ondanks dat deze look vrij opvallend is, vind ik hem toch draagbaar! Het geeft een warme, sexy uitstraling.

demakup-v2

Demak’up, heel erg bedankt voor deze uitdaging! Ik vond het super leuk om hieraan mee te werken. Ik hoop dat mijn look jullie bevalt.

Lieve bezoekers, ik hoor graag van jullie wat jullie van mijn look vinden! Ik ben erg benieuwd, dus laat het maar achter bij de comments.

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

9 thoughts on “Demak’up Facelook! Show your wild side!

  1. Supergaaf detail die dierenprint op je ogen. Heel goed bedacht. Subtiel en net anders. Ik vind de opdracht dik geslaagd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*