Demak’up VIVA beauty masterclass

Categories Verslag

De Demak’up beauty masterclass vond plaats in Hoofddorp in het gebouw van Sanoma. En wat extra leuk was, ik mocht een vriendin meenemen, dus ik besloot Viola mee te nemen. Viola heeft een blog waarop ze tips over het omgaan met paarden deelt. Dus deze bijeenkomst leek me ook leerzaam voor haar. Tijdens de masterclass stond het volgende op het programma:

Voordat de dag begon werden we in groepjes ingedeeld. Viola en ik vormde een groepje met July en Yasmine.


Als eerste moesten wij plaatsnemen bij Anneloes. Toen bleek dat we alle 4 al aan het bloggen waren, besloot Anneloes om gewoon gezellig met elkaar te kletsen over bloggen en zo tips met elkaar uit te wisselen. Erg gezellig en toch ook erg leerzaam! Een van de tips die Anneloes ons gaf was, probeer creatief te zijn. Hiermee bedoelde ze bijvoorbeeld dat je niet alleen maar standaard looks moet maken, maar ook af en toe eens iets geks moet proberen. Zoals bijvoorbeeld mijn facelook met luipaardprint. Deze vond Anneloes ook erg mooi zei ze.

Na de workshop bij Anneloes, mochten we met zijn 4e plaats nemen bij Aranka van By Aranka. Aranka is inmiddels zo’n succesvolle blogger dat ze kan leven van haar blog. Al snel bleek dat Aranka ook de standaard filmpjes (opgemaakt filmpjes e.d.) onder vloggen vindt vallen. En omdat we dit alle 4 al deden en er handig mee zijn, hebben we besloten om het over het bloggen te hebben en het omgaan met bedrijven die je benaderen. July, Yasmin en ik bleken tot nu toe erg lief te zijn geweest voor alle bedrijven. Aranka vertelde ons dat we af en toe best wel mogen bluffen. Dat zou er namelijk voor zorgen dat we sneller serieus genomen worden. Zo had Aranka nog veel meer tips voor ons. Ik durf te zeggen van dat ik van het gesprek met Aranka best veel heb geleerd. Ik ga proberen om al haar tips toe te passen.

Na het gesprek met Aranka was het tijd voor de lunch. We hadden het overigens erg gezellig met zijn 4e! Wat zijn Yasmin en July leuke meiden!

Tot slot kwam het leukste gedeelte! We werden opgemaakt door Sanne Bleeker, topvisagiste! Ik vond Sanne echt een super aardige leuke dame. Ik heb haar gezegd dat ze zelf mocht bepalen wat voor look ze bij me wilde maken. Ik wilde graag weten wat zij bij mij vond passen.

Waar ik best wel trots op ben, is dat Sanne mijn looks heeft bekeken (luipaard en grunge) en dat ze deze erg goed vond. πŸ™‚ Dat is toch best een mooi compliment die ik in mijn zak kan steken!

De look die Sanne bij me heeft gemaakt bestond uit ongeveer 5 kleuren. De basiskleuren waren: goud, mosgroen en donkerbruin. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Met grote dank aan July voor het nemen van de foto’s!

Helaas moesten Viola en ik iets eerder weg, dus we zijn niet bij de afsluiting gebleven. Toen we weggingen kregen we nog een leuke goodiebag mee met daarin een doos vol met demak’up spullen en twee Viva tijdschriften.

Kan iemand mij zeggen wat de naam/kleurcode van deze highlighter van MAC is? Ik vind hem zo mooi! Ik wil hem graag aanschaffen!

Demak’up, Viva, Anneloes, Aranka en Sanne: SUPER bedankt voor deze leuke dag! Viola en ik hebben ons super vermaakt en het was een topdag.

July en Yasmin, bedankt voor de gezelligheid! Ik hoop dat we elkaar nog eens ergens tegenkomen. Deze leuke dag was ook zeker aan jullie te danken!

Mama van Liz en Fay, vrouw van Rick en verslaafd aan beauty. Dat is Daisy, eigenaresse van BeautyGlow. Op BeautyGlow schrijft Daisy over alles wat haar interesseert: van het moederschap en beauty, tot sporten en kleding.

15 thoughts on “Demak’up VIVA beauty masterclass

 1. Wat leuk om via jou de foto’s te zien. Vond het leuk je te ontmoeten πŸ™‚ Als ik tijd heb maak ik ook nog een klein verslagje. Was een leerzame dag πŸ™‚ X CΓ©line

 2. Hi Daisy,

  Wat ontzettend leuk te lezen allemaal! Ik vond het een hele gezellige dag, fijn dat je er zo veel van op hebt gestoken.

  De MAC highlighter is ‘Soft & Gentle’
  Een van mijn favoriete producten πŸ™‚

  Misschien tot nog eens, succes met je blog!
  Groetjes Sanne

  1. Hoi Sanne,

   Wat ontzettend leuk dat je een berichtje hebt achter gelaten! πŸ˜€ Ik ben helemaal trots! πŸ˜€
   Ik ga die highlighter gelijk aanschaffen zodra mijn salaris is gestort! Ik snap helemaal dat het een van je favoriete producten is want hij is prachtig!

   Wie weet tot ziens!

   liefs,

   Daisy

 3. Wat is je verslag leuk geworden <3! Ik zie dat Sanne al een antwoord op je vraag heeft gegeven. Wel leuk, want ik dacht ook meteen aan Soft 'n Gentle toen ik de highlighter zag! Hopelijk zie ik je snel nog eens. Het was ontzettend gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*