17 november

Demak’up VIVA beauty masterclass

Verslag , , , , , ,

De Demak’up beauty masterclass vond plaats in Hoofddorp in het gebouw van Sanoma. En wat extra leuk was, ik mocht een vriendin meenemen, dus ik besloot Viola mee te nemen. Viola heeft een blog waarop ze tips over het omgaan met paarden deelt. Dus deze bijeenkomst leek me ook leerzaam voor haar. Tijdens de masterclass stond het volgende op het programma:

Voordat de dag begon werden we in groepjes ingedeeld. Viola en ik vormde een groepje met July en Yasmine.


Als eerste moesten wij plaatsnemen bij Anneloes. Toen bleek dat we alle 4 al aan het bloggen waren, besloot Anneloes om gewoon gezellig met elkaar te kletsen over bloggen en zo tips met elkaar uit te wisselen. Erg gezellig en toch ook erg leerzaam! Een van de tips die Anneloes ons gaf was, probeer creatief te zijn. Hiermee bedoelde ze bijvoorbeeld dat je niet alleen maar standaard looks moet maken, maar ook af en toe eens iets geks moet proberen. Zoals bijvoorbeeld mijn facelook met luipaardprint. Deze vond Anneloes ook erg mooi zei ze.

Na de workshop bij Anneloes, mochten we met zijn 4e plaats nemen bij Aranka van By Aranka. Aranka is inmiddels zo’n succesvolle blogger dat ze kan leven van haar blog. Al snel bleek dat Aranka ook de standaard filmpjes (opgemaakt filmpjes e.d.) onder vloggen vindt vallen. En omdat we dit alle 4 al deden en er handig mee zijn, hebben we besloten om het over het bloggen te hebben en het omgaan met bedrijven die je benaderen. July, Yasmin en ik bleken tot nu toe erg lief te zijn geweest voor alle bedrijven. Aranka vertelde ons dat we af en toe best wel mogen bluffen. Dat zou er namelijk voor zorgen dat we sneller serieus genomen worden. Zo had Aranka nog veel meer tips voor ons. Ik durf te zeggen van dat ik van het gesprek met Aranka best veel heb geleerd. Ik ga proberen om al haar tips toe te passen.

Na het gesprek met Aranka was het tijd voor de lunch. We hadden het overigens erg gezellig met zijn 4e! Wat zijn Yasmin en July leuke meiden!

Tot slot kwam het leukste gedeelte! We werden opgemaakt door Sanne Bleeker, topvisagiste! Ik vond Sanne echt een super aardige leuke dame. Ik heb haar gezegd dat ze zelf mocht bepalen wat voor look ze bij me wilde maken. Ik wilde graag weten wat zij bij mij vond passen.

Waar ik best wel trots op ben, is dat Sanne mijn looks heeft bekeken (luipaard en grunge) en dat ze deze erg goed vond. 🙂 Dat is toch best een mooi compliment die ik in mijn zak kan steken!

De look die Sanne bij me heeft gemaakt bestond uit ongeveer 5 kleuren. De basiskleuren waren: goud, mosgroen en donkerbruin. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat! Met grote dank aan July voor het nemen van de foto’s!

Helaas moesten Viola en ik iets eerder weg, dus we zijn niet bij de afsluiting gebleven. Toen we weggingen kregen we nog een leuke goodiebag mee met daarin een doos vol met demak’up spullen en twee Viva tijdschriften.

Kan iemand mij zeggen wat de naam/kleurcode van deze highlighter van MAC is? Ik vind hem zo mooi! Ik wil hem graag aanschaffen!

Demak’up, Viva, Anneloes, Aranka en Sanne: SUPER bedankt voor deze leuke dag! Viola en ik hebben ons super vermaakt en het was een topdag.

July en Yasmin, bedankt voor de gezelligheid! Ik hoop dat we elkaar nog eens ergens tegenkomen. Deze leuke dag was ook zeker aan jullie te danken!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*