30 november

Een jonge en stralende jongere huid met Toskani

Review, Beauty , , , , , , , , , , , , ,

Toskani Retin Pro Age en Myotec Eye Contour

Onlangs heb ik kennis mogen maken met het Spaanse cosmeceutische merk Toskani. Dit merk focust zich op huidverbeterende producten om de mooiste resultaten te behalen. Dit najaar heeft Toskani najaar een boeiende stap gezet door drie nieuwe productlijnen te lanceren, specifiek gericht op het verbeteren van de huid en het tegengaan van veroudering. Ik mocht de Retin Pro Age lijn en de Myotec Eye Lift oogcrème testen.

De professionele cosmetica van Toskani is van farmaceutische kwaliteit en belooft mooie resultaten, direct vanuit het comfort van je eigen huis. Dit maakt het ideaal om te testen voor mij en ik ga jullie er meer over vertellen.

Retin Pro Age voor Elke Leeftijd

Laat ik beginnen om jullie meer te vertellen over de Retin Pro Age lijn. Dit serum en de bijbehorende crème uit de Retin Pro Age-lijn zijn ontworpen om de effecten van veroudering te verminderen, rimpels te verzachten en de huid te egaliseren en te verstevigen. Wat deze producten bijzonder maakt, is het gebruik van liposomale en retinolachtige actieve ingrediënten van plantaardige oorsprong. Deze ingrediënten stimuleren de collageenproductie en verminderen expressielijnen. Een opvallend element is bakuchiol, dat vergelijkbare voordelen biedt als retinol, zoals het verminderen van tekenen van veroudering. De toevoeging van plantaardige peptiden versterkt ook de collageenproductie, essentieel voor hydratatie en het herstel van beschadigde huid. De natuurlijke collageenproductie van het lichaam neemt geleidelijk af na het dertigste levensjaar. Inmiddels ben ik 37 jaar oud en ik zie dat mijn huid er anders uit ziet dan 10 jaar geleden (al weet ik dat ik niet mag klagen). Maar er jong en fris uit blijven zien wil ik natuurlijk wel.

Retin Pro Age Serum

Het Retin Pro Age advanced serum is een krachtig wapen in de strijd tegen huidveroudering, doordrenkt met een indrukwekkende 99% pure bakuchiol die vergelijkbare voordelen biedt als retinol. Deze geavanceerde formule is ontworpen om zichtbare tekenen van veroudering te verminderen en celregeneratie te stimuleren. Het resultaat? Een kalme, verzachte huid die weer straalt van jeugdigheid.

Ik heb het Retin Pro Age Serum vooral als avond verzorging gebruikt. Hier heb ik voor gekozen omdat het mij verstandiger lijkt om retinol in de avonduren te gebruiken. Ook al zit er geen retinol in dit serum. Het serum is wit van kleur en vloeibaar. Ik gebruik ongeveer 4 druppels om aan te brengen op mijn hele gezicht.

Het serum trekt na het aanbrengen goed in. Ik masseer het nog met mijn rozenkwarts roller en dan is het goed in mijn huid getrokken. Mijn huid voelt na het aanbrengen van het serum al prettig aan. De volgende dag, maar dat is wel in combinatie met de cream, voelt mijn huid ook zacht en soepel aan. Het Retin Pro Age advanced serum kost: €76.

Retin Pro Age advanced cream

De Retin Pro Age advanced cream vormt een krachtige verdediging tegen huidveroudering, ongeacht de bron ervan: intern of extern. Deze formule richt zich op zichtbare tekenen van veroudering en stimuleert celregeneratie, mogelijk gemaakt door het HA + retinoïnezuur complex. Door de combinatie van laag moleculair hyaluronzuur en retinoïnezuur dringen de actieve ingrediënten diep door in de huid, zonder enige vorm van irritatie te veroorzaken. Het resultaat is een zichtbare vermindering van lijntjes en rimpels, met diepe hydratatie die de huid tot in de diepste lagen voedt en verzacht.

De Retin Pro Age advanced cream heb ik gebruikt als aanvulling op het serum en ik heb deze ook gebruikt als nachtverzorging. Het zit verpakt in een grote pompflacon en de crème zelf is wit van kleur en geurloos. Het is een crème met een lichte textuur en het is niet heel vol. Na het aanbrengen voel je dat de crème snel in je huid trekt.

Als ik de volgende nacht na het aanbrengen van de crème wakker wordt, voelt mijn huid heel zacht aan. Maar mijn huid ziet er ook stralender uit. Dit zie ik zeker naar mate ik de crème langer gebruikt heb. Het lijkt alsof mijn poriën weer wat verkleind zijn en ik zie ook wat minder lijntjes. Ik zie vooral een egale huidstructuur en daar ben ik heel erg blij mee. De Toskani Retin Pro Age advanced cream kost: €68.

Myotec Eye Lift Oogcrème

Tot slot de Myotec Eye Lift oogcrème. De Myotec Eye Lift oogcrème onderscheidt zich door zijn “botox-achtige” effect, dat het bovenste ooglid liften, wallen en kraaienpootjes verminderen, en donkere kringen vervagen belooft. Met ingrediënten zoals karitéboter, kokosolie en een complex van zijdeboom en soja- en rijstpeptiden, toonde maar liefst 95% van de proefpersonen een duidelijk liftend effect van de bovenste oogleden.

Een oogcrème gebruik ik al lange tijd. Maar naast de Brighten Me versie van Fré Skincare had ik nog geen fijn exemplaar gevonden. Tot ik deze Myotec Eye Lift oogcrème ging proberen. Omdat ik de hele set in combinatie met elkaar wilde blijven gebruiken, heb ik deze ook voornamelijk als avondverzorging gebruikt.

Ik breng de oogcrème aan nadat ik het serum heb aangebracht. Ik gebruik een drupje ter grootte van een erwt voor beiden ogen. Dit klop ik rustig in. Ik wacht totdat het voldoende is ingetrokken voordat ik de Retin Pro Age advanced cream aanbreng. Als ik de oogcrème laat intrekken is het net alsof ik voel dat alle lijntjes worden strak getrokken. Dit voelt prettig en fijn. Ik zou iedereen deze oogcrème dan ook aanraden. De Toskani Myotec Eye Lift advanced eye contour kost: €48.

Over Toskani

Toskani zet zich al meer dan 30 jaar in voor huidverbetering door professionele cosmetica en medische hulpmiddelen van farmaceutische kwaliteit te ontwikkelen. Hun formules zijn uniek en het resultaat van uitgebreid onderzoek in laboratoria. Met een focus op hoge percentages van dermatologisch gewaardeerde ingrediënten, bieden hun producten een 360 graden benadering voor huidverbetering, waarbij elke indicatie wordt aangepakt vanuit zowel professionele als thuisgebruik perspectieven.

Of je nu je eerste tekenen van huidveroudering wilt aanpakken of op zoek bent naar effectieve oplossingen voor een gericht huidprobleem, de nieuwe producten van Toskani lijken veelbelovend voor diegenen die streven naar een stralende, jeugdige huid.

Conclusie

Mijn kennismaking met het merk Toskani is heel positief. Ik merk dat mijn huid er echt stralender uit ziet en dan heb ik de producten alleen in de avond gebruikt. Ik wil de komende tijd dan ook kijken of ik de producten ook af en toe overdag kan gaan gebruiken. Dan wil ik zien hoe mijn huid eruit ziet. Maar ik ben nu al heel tevreden. Mijn favoriete product is de Myotec Eye Lift advanced eye contour omdat ik het idee heb dat ik daar het snelste resultaat van zie.

Samenvatting

Product: Retin Pro Age lijn en Myotec Eye Lift advanced eye contour
Merk: Toskani
Verkrijgbaar: Website Toskani
Cijfer: 9

*Deze producten heb ik ontvangen voor een review. 

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*