30 juni

Een origineel cadeau: foto op aluminium

Lifestyle, Review , , , , , ,

Vaderdag! De dag van het jaar waarop alle vaders in het zonnetje worden gezet. Natuurlijk ook mijn lieve man Rick. Want hij is wat mij betreft een super vader voor onze dochters Liz en Fay. Maar wat gingen we hem dit jaar geven? Je zou denken dat ik nu ik vrij ben (ik heb nog zwangerschapsverlof), alle tijd heb om iets creatiefs te bedenken. Niet dus, ik ben vrij inspiratieloos.

 

Maar toen ineens had ik het: een foto van onze mooie meisjes op aluminium! Hoe leuk is dat? Foto’s van de meisjes maken we genoeg en je kan er naar mijn mening ook nooit genoeg van hebben. Ook kunnen er in ons huis nog wel wat foto’s van Fay bij. Zij is er nog niet zo lang, dus ze heeft wat foto’s in te halen ;-).

 

FotoOpAluminium.nl

Ik bezocht de website FotoOpAluminium.nl en begon met het samenstellen van mijn bestelling. Ik koos voor een foto op aluminium met een formaat van 40×60 en uploadde een foto van onze meisjes. Het systeem werkt heel gemakkelijk en je kan je foto na het uploaden nog bewerken en zo positioneren tot jij het perfect vind. Ook kun je een ‘voorbeeld’ zien van je product. Zo is het makkelijk in te schatten of het gekozen formaat voor jou goed is. Ik was al snel tevreden en voegde mijn product toe aan mijn winkelmandje.

 

Maar toen bedacht ik me dat foto’s van Liz en Fay zo leuk zijn dat je ze eigenlijk altijd wel bij je wil dragen. Daarom heb ik als mini cadeautje ook nog een sleutelhanger met foto van de meisjes gemaakt. Zo heeft papa straks altijd een foto van Liz en Fay bij zich.

Na het ontwerpen en in het winkelmandje gooien van de producten was het een kwestie van mijn gegevens invoeren en de betaling afronden. Zo gepiept. Het leveren van de bestelling duurde volgens de website 5 werkdagen, maar ik had mijn bestelling al eerder in huis. Behalve de sleutelhanger, die volgde wat later.

 

Het resultaat

Het eindresultaat was erg mooi om te zien. De foto is mooi afgedrukt op zowel het aluminium als de sleutelhanger. Bij de foto op aluminium zat ook een setje waarmee je de foto aan de muur kunt bevestigen. Dit werkt erg gemakkelijk, want je hoeft het alleen maar op te plakken aan de achterkant.

Op de achterkant van de foto staat ook hoe je dit kunt doen.

Conclusie

Ik ben erg tevreden met dit product, het is mooi afgewerkt en het ziet er leuk uit!

Papa Rick was ook erg blij met zijn cadeau. De foto van onze meisjes hangt nu trots aan de muur! Mocht je iets anders willen dan aluminium, dan kan je er ook voor kiezen om een foto op glas af te drukken. Dat kan bijvoorbeeld via FotoOpGlas.nl.

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*