28 juni

Mijn sportdagboek nr. 39

Sporten , , , , , , , ,

Nadat ik afgelopen week een beetje op mijn vingers was getikt qua sporten en de oefeningen die ik heb gedaan. Besloot ik deze week beter op te letten.

 

Maandag 18 juni 2018

 

Maandag was ik heel erg blij, want ik ging voor het eerst weer tennissen! Geen wedstrijd hoor, wees niet bang, zo gek ben ik niet. Maar een prive les van 30 minuten. Om rustig op te bouwen. Nou geloof me, dat was lang zat! Ik merkte onwijs dat mijn conditie achteruit is gegaan. Maar het was heerlijk om weer op de baan te staan en aan mijn slagen te werken.

 

Dinsdag 19 juni 2018

Dinsdag pakte ik de trainingen van My Killerbody Motivation, Back in Shape weer op. Ik deed de trainingen van dag 1, fase 1 en ik merkte al dat het makkelijker ging. Best grappig hoe snel dat kan gaan. Vooral bij de wall squat merkte ik verschil.

 

Woensdag 20 juni 2018

Woensdag gunde ik mijzelf een rustdag.

 

Donderdag 21 juni 2018

Donderdag was het tijd voor dag 2 van fase 1 van de MKBM trainingen. En ik had het zwaar bij de mountainclimers. Niet mijn ding.

 

Vrijdag 22 juni 2018

Vrijdag gunde ik mijzelf weer een rustdag.

 

Zaterdag 23 juni 2018

Zaterdag mocht ik weer aan de slag bij de Mom in Balance Back in Shape training. Het was een fijne training waar we ook veel bekkenbodem oefeningen uitgelegd kregen. Dat vond ik vooral fijn, want die zijn heel belangrijk voor je herstel.

 

Zondag 24 juni 2018

Zondag gunde ik mijzelf weer een rustdag.

 

Zoals jullie zien ben ik afgelopen week weer lekker actief geweest. Ik voel me ook goed dus op deze manier ben ik volgens mij wel goed bezig. Op naar een nieuwe sportweek!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*