29 december

Een sprookjesachtige FOTD met het Essence x Disney and Friends Palette

Make-up , , , , , , , , , ,

Essence x Disney Mickey & Friends FOTD

Heb je nog inspiratie nodig voor een leuke feestlook? Misschien kan ik je helpen met deze look die ik maakte met het Essence x Disney and Friends palette “Dreams are Forever”. Dit unieke oogschaduwpalette, geïnspireerd door de magische wereld van Disney, belooft een creatieve en speelse make-upervaring waarbij je je favoriete personages tot leven kunt brengen.

Als echte Disneyfan en al helemaal als groot fan van Mickey Mouse moest ik dit palette hebben. Het is een visueel feest met 12 mooie kleuren die perfect op elkaar afgestemd zijn. Van glanzend tot mat, hiermee kan je alle kanten op.

De producten

Tijd om jullie te laten zien welke producten ik allemaal voor deze look heb gebruikt.

ESTĒE LAUDER DAYWEAR SHEER TINT RELEASE

Als basis wil ik altijd graag een dekking, maar wel eentje die luchtig blijft. Daarom heb ik Estēe Lauder DayWear Sheer Tint Release gebruikt. Dit is een crème die zich aanpast aan je eigen huidskleur en de tint verbetert waardoor het er egaler uit ziet.

URBAN DECAY EYESHADOW PRIMER POTION ANTI AGING

Tijd om met de ooglook te beginnen. Ik gebruik altijd als eerste eyeshadow primer: Urban Decay: Eyeshadow Primer Potion Anti Aging.

Essence x Disney Mickey & Friends eyeshadow palette

Nu kan ik gaan spelen met het oogschaduw palette. Normaal draag ik graag bruin tinten of nude kleuren, maar ik weet dat groen ook goed bij mij staat. Ik heb tenslotte groen/bruine ogen. Op de achterkant van het palette kan je de namen van de kleurtjes vinden. Maar ze staan ook onder de kleuren als je het palette opent.

Als eerste heb ik de kleur Doing Good aangebracht in mijn crease. Dit is de kleur die links onderin in het palette zit. Daarna heb ik de kleur Thoughts aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Dat is de tweede kleur van linksboven. Het is een lichte glanzende kleur.

Vervolgens heb ik op het midden van mijn ooglid de kleur Pine Vibes aangebracht. Deze vind je in de rechter bovenhoek van het palette. En tot slot heb ik de kleur Outdoor aangebracht in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimperrand. Alles heb ik zorgvuldig met elkaar geblend tot een mooi geheel.

MISS SPORTY KHOL KAJAL OOGPOTLOOD

Op mijn waterlijn en langs mijn wimperrand heb ik zwart oogpotlood aangebracht. 

EMILY IN PARIS THE FLASE LASHES MASCARA

De mascara die ik voor deze ooglook heb gebruikt is The Flase Lashes mascara van de Essence Emily In Paris collectie.

Close-up ooglook

Dit is hoe de ooglook er dan van dichtbij uit ziet.

Essence EMILY IN PARIS BAKED BLUSHLIGHTER 

Op mijn wangen heb ik vervolgens de Baked Blushlighter van de Emily in Paris collectie gebruikt. Dit product is een combinatie van Blush en Highlighter in een.

Essence Emily in Paris Plumping Lip Oil

Op mijn lippen heb ik de Plumping Lip Oil van de Essence Emily in Paris collectie gebruikt. Deze geeft mijn lippen een mooie glans en en laat ze er vol uit zien.

De uiteindelijke look

Dit is dan hoe de uiteindelijke look er uit ziet. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Voor make-upliefhebbers die op zoek zijn naar een veelzijdig en speels palette, is het Essence x Disney and Friends palette “Dreams are Forever” een must-have. Het is verkrijgbaar bij Boozyshop, waar je naast dit palette ook andere geweldige make-upproducten kunt vinden om je collectie aan te vullen.

Fijne jaarwisseling alvast allemaal!

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*