9 december

Ontdek de Magie van Parijs met deze Emily in Paris FOTD

Make-up, Beauty , , , , , , , ,

Emily in Paris make-up look

Parijs, de stad van liefde en mode, heeft altijd een betoverende aantrekkingskracht gehad op ieders gevoel voor stijl en schoonheid. Nu brengt Essence die Parijse elegantie rechtstreeks naar jouw make-up collectie met hun nieuwste release: de Emily in Paris collectie. Ik maakte een mooie look met een aantal van de producten uit de collectie.

De serie, geïnspireerd door de gelijknamige populaire Netflix-show, vangt de glans en glamour van de Parijse straten in een assortiment producten dat een hommage brengt aan de tijdloze schoonheid van de stad. Maar deze collectie biedt niet alleen stijlvolle verpakkingen; de make-up zelf straalt evenveel klasse uit als de iconische stad zelf.

De producten

Zoals ik al aangaf heb ik een look gemaakt met een aantal producten van de Essence Emily in Paris collectie. Ik zal ze stuk voor stuk aan jullie gaan laten zien.

Emily In Paris Eyeshadow palette

Voor mijn make-up look heb ik natuurlijk eerst een basis aangebracht en vervolgens ook eyeshadow primer op mijn oogleden aangebracht. Daarna kon ik beginnen met de oogschaduw look waarvoor ik dit prachtige oogschaduwpalette heb gebruikt.

Op de voorkant van het doosje zie je de enige echte Emily.

En als je het doosje open maakt zie je de Eiffeltoren en alle mooie oogschaduwkleuren met prachtige roze tinten, maar je vindt er ook glanzende gouden tinten in terug.

Voor mijn ooglook heb ik als eerste de kleur die je onderin in het midden ziet, aangebracht in mijn arcadeboog. Daarna heb ik de kleur die je bovenaan in het midden ziet, de roze glinsterende kleur, aangebracht in mijn binnenste ooghoek. Vervolgens heb ik de rosé gouden kleur links onderin aangebracht op het midden van mijn ooglid en de donker bordeaux roze kleur rechts onderin heb ik aangebracht in mijn buitenste ooghoek en onder mijn onderste wimperrand. Dit alles heb ik goed met elkaar geblend zodat het mooi overloopt.

Emily in Paris The Flase Lashes mascara

Nadat ik de ooglook had afgemaakt met oogpotlood was het natuurlijk tijd voor mascara. En laat die nou ook in de Emily in Paris collectie van Essence zitten.

De mascara die je in deze collectie vindt is The False Lashes mascara die je wimpers extreme volume en krul geeft.

De mascara heeft een gebogen borsteltje en ik merk dat ik daar even aan moet wennen met het aanbrengen. Ik gebruik meestal mascara’s met een recht borsteltje. Maar het went snel.

Na het aanbrengen zien mijn wimpers er lang en mooi zwart uit.

Close-up ooglook

Ter verduidelijking een close-up van mijn ooglook.

Emily in Paris Baked Blushlighter

Uiteraard vind je in de Emily in Paris collectie van Essence ook een product voor je wangen. Namelijk de Baked Blushlighter.

Dit product is een combinatie van Blush en Highlighter in een. Omdat het een beetje een bruine tint heeft, vind ik het ook een licht bronzend effect geven.

Uiteraard heb ik de Baked Blushlighter aangebracht op mijn wangen.

Emily in Paris Matte Lipstick

Tot slot het laatste product uit de Essence Emily in Paris collectie die ik voor deze look heb gebruikt. En dat is de Matte Lipstick.

Het is een vrij opvallende roze kleur, dus ik moet er zelf enorm aan wennen om dit te gebruiken. Ik ben zelf meer van de transparante kleurtjes. Al vind ik wel dat de lipstick deze look af maakt.

Ondanks dat het een matte lipstick is, glijd deze wel gemakkelijk over mijn lippen en voelen mijn lippen zacht aan.

Close-up lippen

De uiteindelijke look

Dit is dan de uiteindelijke look geworden. Mijn eerste Essence Emily in Paris look. Omdat ik nog niet alle producten die ik heb aangeschaft uit deze collectie heb gebruikt, zal ik binnenkort nog een look posten.

Winactie binnenkort

Binnenkort komt er trouwens nog wat veel leukers aan. Je maakt kans op een van de producten uit deze geweldige Emily in Paris collectie! Houd BeautyGlow dus in de gaten!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*