24 september

FOTD blauwe oogschaduw

Beautyglow

Voor deze look heb ik oogschaduw kleuren uit verschillende paletten gecombineerd.

Als eerste heb ik oogschaduwbasis aangebracht van Urban Decay. Deze oogschaduwbasis is echt fantastisch! Mijn oogschaduw zit echt de hele dag perfect als ik deze basis heb gebruikt. Topper!

Daarna heb ik met een blauw glitter oogpotlood: Regard pailleté van Bourjois een lijntje getrokken langs mijn wimperrand.

In mijn binnenste ooghoek heb ik de lichtblauwe kleur uit het Dior Twilight palette aangebracht. Daarnaast heb ik de mintgroene kleur 23 vert celeste van Bourjois aangebracht en in mijn buitenste ooghoek heb ik de donker blauwe kleur uit het palette 03 Vamp it up van Essence aangebracht. Vervolgens heb ik deze kleuren geblend en nog een beetje donkerblauw aangebracht in mijn crease. Op mijn wenkbrauwbot heb ik I trust Stardust van Catrice aangebracht als highlighter. Het oogpotlood op mijn traanbuis is Contour Clubbin Waterproof van Bourjois.

 

De mascara die ik draag is One by One Volum express waterproof van Maybelline.

 

Close-up ooglook

Hierbij een close-up van mijn ooglook.

 

Op mijn wangen draag ik bronzer van Rimmel, blush tweed pink van Chanel.

 

Als highlighter glanspareltjes van The Body Shop als highlighter.

 

De lipgloss die ik draag is Chanel Diamond rose.

 

Ik vind het een mooie look geworden. Ik was altijd in de veronderstelling dat blauwe oogschaduw me niet staat. Maar het ziet er mooi uit al zeg ik het zelf. Ik ga dit vaker dragen!

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*