23 september

FOTD Demak’up Grunge facelook

Make-up , , , ,

Het kan jullie niet ontgaan zijn dat ik heb meegedaan aan de Demak’up Facelook challenge. Helaas heb ik niet gewonnen, maar ik vond het echt super gaaf om mee te mogen doen. Momenteel plaatst Demak’up elke week een van de facelooks centraal op haar pagina. Aan ons de uitdaging om de looks te proberen en don’t worry, it will come of!

Het leek mij leuk om de looks te proberen. Als eerste dus de Grunge facelook. Toevallig sprak deze look mij ook het meeste aan, hij lijkt een beetje op mijn signature look. Ik hou van donker opgemaakte ogen.

Producten

Ik heb voor deze look de volgende producten gebruikt.

The Body Shop BB Cream vitamine E

Om mijn gezicht te egaliseren heb ik BB cream van The Body Shop aangebracht.

Urban Decay eyeshadow primer potion

foto (50)

Ik ben de look begonnen met oogschaduwbasis van Urban Decay.

Collistar anniversary palette

Beautyglow 006

Hiervan heb ik de donkere kleur aangebracht over mijn volledige ooglid en in mijn crease. Tevens heb ik de donkere kleur aangebracht onder mijn oog. Vervolgens heb ik in mijn binnenste ooghoek een beetje van de gouden oogschaduw aangebracht.

Bourjois waterproof oogpotlood zwart

foto (6)

Op mijn traanbuis en tussen mijn bovenste wimpers heb ik zwart oogpotlood aangebracht.

Dior mascara zwart

Vervolgens heb ik de ooglook afgemaakt met zwarte mascara van Dior.

Rimmel Bronzer

Om mijn gezicht te shapen heb ik bronzer aangebracht.

Chanel Blush

Ik draag Chanel Tweed Pink als blush.

The Body Shop Glanspareltjes

Als highlighter draag ik de glanspareltjes van The Body Shop op mijn jukbeenderen.

Guerlain Terra Cotta ligploss

De lipgloss die ik draag is van Guerlain.

Dit was mijn FOTD Grunge! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te bekijken! 🙂

Reacties

Laat een reactie achter ♥

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*